25-10-2009, 03:42 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 25-10-2009, 03:48 PM ja muutjaks oli kait.)
No nipli värvuse koha peal pead ei anna, liiga palju neid näinud aga ilmselt oli punane. Ja egas ma arvagi et 400th sama vedelikuga, ma lihtsalt oletan, et sama tüüpi vedelikuga. Samas pole mul ka mingit infot millal mb .10 õli kasutamise keelas....nii et jah. Et tegelikult on super hästi vastu pidanud kast. Arvestades seda, et konksuga universaalmasin ja viimased 2.a. suhteliselt rasket kaatrit vedanud, vette lasknud ja välja tõmmanud.
Kui mul oleks võimasm, v8 pill ja vaja, et asi ikka kestaks siis ei oleks minu jaoks üldse mingit valikut alla .14 õli, koormus kastile on ju nagu öö ja päev.
Jahh..ei saa mina ka aru miks on vaja mõned agregaadid "hooldevabaks" märkida ja hiljem avastada et oi....peaks ikka vist hooldama - ei taha teised kesta eriti kaua
Kui mul oleks võimasm, v8 pill ja vaja, et asi ikka kestaks siis ei oleks minu jaoks üldse mingit valikut alla .14 õli, koormus kastile on ju nagu öö ja päev.
Jahh..ei saa mina ka aru miks on vaja mõned agregaadid "hooldevabaks" märkida ja hiljem avastada et oi....peaks ikka vist hooldama - ei taha teised kesta eriti kaua