27-10-2008, 07:20 PM
Niisiis kiskusin täna armatuuri välja, kuna seal põles pirn läbi ja tahtsin selle välja vahetada. Vahetasin selle pirni ära ja siis uurisin niisama seal armatuuri taga neid pirne ja 2 tükki oli üldse puudu. Noh mis seal siis ikka, panin pirnid sisse, aga 1 tuli jäi põlema Ei saanud manualist välja loetud, et mida see tähendada võiks. mingit sümbolit seal peal ei ole ja annab sellist oranzi valgust. Teine pirn enne eelsüüteküünla lampi - ehk siis tagant kolmas. Loodan et keegi oskab öelda mis see on.
Üks probleem veel, nimelt seal keskkonsoolis enam pirnid ei põle. Nende keeratavate nuppude omad. Mõtlesin et äkki on pirnid läbi, vahetasin ära, aga see ei aidanud. Niikaugele ma pole veel jõudnud, et neid pistikuid ja asju seal kontrollida, kas seal juhtmestikus kuskil mingi kaitse võib ka olla? Igaksjuhuks küsin, sest kui ma seal selle konsooli laiali lammutan, siis teaks tähelepanu pöörata.
Üks probleem veel, nimelt seal keskkonsoolis enam pirnid ei põle. Nende keeratavate nuppude omad. Mõtlesin et äkki on pirnid läbi, vahetasin ära, aga see ei aidanud. Niikaugele ma pole veel jõudnud, et neid pistikuid ja asju seal kontrollida, kas seal juhtmestikus kuskil mingi kaitse võib ka olla? Igaksjuhuks küsin, sest kui ma seal selle konsooli laiali lammutan, siis teaks tähelepanu pöörata.