Postitused: 3,997
Teemad: 199
Liitus: Dec 2005
Maine:
16
Tjah, pedereerimisega mindi vist liiale. ARKi onud ei võta sellist arvele...loogisch.
Aga kui keegi pakub müügiks sellist nuppu, mille abil saab summuti häält reguleerida, siis andke aga teada, mul tõsised probleemid liialt valju häälega.
(tegelt plaanis see nädal sumpa vaiksemaks fix`da)
Postitused: 1,761
Teemad: 200
Liitus: Nov 2005
Maine:
12
see auto oli kunagi mingi 200k müügis kui mind mälu ei peta:p
Postitused: 82
Teemad: 0
Liitus: Jun 2006
Maine:
0
HotPapa Kirjutas:see auto oli kunagi mingi 200k müügis kui mind mälu ei peta:p
See osteti 200+k hinna eest paari aasta taguse Performance show-lt, lehtedes isegi mainiti, kas just too sama omanik selle ostis aga...
MobileSPA
autopesula
TEL: 5110767
Postitused: 1,553
Teemad: 38
Liitus: Sep 2006
Maine:
5
Minu arust on sellest Calibrast väga maitsekalt ja viimistletult üx korralik masin tehtud. Ma ei mõista, mis ARK-il selle masina vastu saab olla, kuna tundub olevat väga läbimõeldult tuunitud, mitte külagaražis kokku klopsitud, aga teatavasti Eesti ARK n****bki ajusid pea kõige enam maailmas.
You can have any car you like... As long as it's a Mercedes!
Postitused: 5,236
Teemad: 150
Maine:
20
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 1,553
Teemad: 38
Liitus: Sep 2006
Maine:
5
See Asconn, erinevalt sellest Calibrast on küll ikka ära pedereeritud. Jätke üleskäivad uksed ikka lambode külge, pole vaja igasugu golfidel jm. ruudukujuliste ustega autodel uksi üles käima panna. Kas olete kunagi näinud ruudukujuliste tiibadega kajakat?
You can have any car you like... As long as it's a Mercedes!
Postitused: 3,640
Teemad: 412
Maine:
19
urmas97 Kirjutas:http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/...24_ee.html
Saab odavalt üpris võimsa auto :biggrin:
Vaatan, et Toyota oskab ka lõpuks kena sisu valmis teha
" The Best Or Nothing" Mercedes-Benz
Indrek Peets
Mercedes-Benz Eesti klubi juhatuse liige
indrek@clubmb.ee / 5121868