Postitused: 2,407
Teemad: 122
Liitus: Nov 2005
Maine:
12
Ma tean vähemalt ühte siit, kellelel see sisu väga meeldida võiks:biggergrin:
http://www.mobile.de/SIDrpgPYEe08MO85Bic...1274742205&
“A Mercedes-Benz needs to look like a Mercedes-Benz. And another thing that’s just as important is harmonious model progression: the next model should never make the previous models look old.”
Postitused: 3,894
Teemad: 80
Maine:
8
Oli kunagi sellist värvi sisuga auto, mulle meeldis.
M.O.T.T
If you want to make God laugh, tell him your future plans
Postitused: 5,236
Teemad: 150
Maine:
20
Rolz Kirjutas:Ma tean vähemalt ühte siit, kellelel see sisu väga meeldida võiks:biggergrin:
http://www.mobile.de/SIDrpgPYEe08MO85Bic...1274742205&
Ma ka tean kellele see sisu väga meeldiks ja miks mul selline kahtlane tunne, et tegemist sama isikuga, icc.
Tegelikult täitsa kena ja huvitav auto, väljaarvatud hind.
Tundub saatkona auto olema endine.
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 3,640
Teemad: 412
Maine:
19
Aga tundub ka aerosooli tuuningut näinud olevat - vaadake seda rattakoobast seestpoolt.
" The Best Or Nothing" Mercedes-Benz
Indrek Peets
Mercedes-Benz Eesti klubi juhatuse liige
indrek@clubmb.ee / 5121868
Postitused: 5,236
Teemad: 150
Maine:
20
Indrek Kirjutas:Aga tundub ka aerosooli tuuningut näinud olevat - vaadake seda rattakoobast seestpoolt.
Ei pruugi ja ei tahaks uskuda. 99% autodel rattakoopad sellised ju, ega sealt keegi reeglina hoolikalt ei värvi. Kui logareid all pole, siis kargab silma jahh.
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 2,407
Teemad: 122
Maine:
12
vähemalt pole läbisõitu keritud.
Ja vaadates kuidas säilinud on 400 000 km juures (kasvõi juhi iste) paneb küll mõtlema, mis nende autoe reaalne läbisõit on, mis siin ringi vuravad 250 000 km ette keritud....
“A Mercedes-Benz needs to look like a Mercedes-Benz. And another thing that’s just as important is harmonious model progression: the next model should never make the previous models look old.”
Postitused: 848
Teemad: 40
Maine:
4
Ma tean ka, kellele see sisu meeldiks
Kui bussi vaja, siis küsi!
Postitused: 3,240
Teemad: 121
Maine:
9
nupurivi tagauksel on muljetavaldav, aga sisu?? karauuul rsk.
Postitused: 598
Teemad: 24
Liitus: Sep 2006
Maine:
3
Osssa rsk aga ma ple nii nummit autut varem unes ka nännu... Lausa kirab. Olgugi et punane aga nagu tehasest otse tulnud... Ja nagu näha aus vastupidavus 400 000. Hind on aga natu palju või mis aga samas on selle raha eest ka seda rohkem ka seal autus