Postitused: 5,236
Teemad: 150
Liitus: Nov 2005
Maine:
20
Vana hea Koenigsegg tuuning ehk nende nägemus Batmobilest.:bigsmile:
Suht väsinud näeb välja (iluvõre :help: ) ja sinine sisu ei lähe üldse peale,kuid sellest saaks kena auto teha.:cool2:
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 2,407
Teemad: 122
Maine:
12
Sedaani esiots on küll mitte Koening aga mingi Ahmir või Ahmad tuning....
Muidugi vahelduse mõttes väga omapärane.....
“A Mercedes-Benz needs to look like a Mercedes-Benz. And another thing that’s just as important is harmonious model progression: the next model should never make the previous models look old.”
Postitused: 5,236
Teemad: 150
Maine:
20
marek Kirjutas:huvitav mis selle käigukangi otsas tehtud on... veel huvitavam mis seal kaane all on!
Keegi on käigukangi kallal füüsilist vägivalda kasutanud kõvasti.
mash:
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 12
Teemad: 4
Maine:
0
See ikka selleks et tuhatoos puhtana hoida :tongue:
Postitused: 2,407
Teemad: 122
Maine:
12
Autos sõites suitsetades on sul P asend?
“A Mercedes-Benz needs to look like a Mercedes-Benz. And another thing that’s just as important is harmonious model progression: the next model should never make the previous models look old.”
Postitused: 598
Teemad: 24
Liitus: Sep 2006
Maine:
3
Hmmmm... aga mix seda eesti teedel näha pole.. ja kellele siis see nyyd kuulub?... tahaks ikka oma silmaga näha sellist jõletist(heas mõttes):lol:
Postitused: 41
Teemad: 18
Maine:
0
Tundus eksport auto olevat igatahes seisis kail ja kuna uks oli lahti ja omanikku ei tundunud läheduses olema siis vaatasingi sisse. Mis seal imelikku. Isegi sissevaatamise peale ie ilmunud omanik välja ja niigi jäi see mulle saladuseks.