01-12-2006, 02:07 AM
Käsil on pikemat aega juba 123 suurem remontimine. Keretööd hakkavad valims saama, nüüd tekkis mõte teda veidi madalamaks lasta. Kuna üks vedru on niikuinii katki, siis tekkis küsimus: on W123 jaoks mingid kergesti kättesaadavad "madaldusvedrud" olemas? Vaja uued amordid ka panna? Ma ei taha teda päris kõhuli asfaldi peale, pigem mõõdukalt kõhuli asfaldi peale mile:... praegu on lihtsalt liiga traktor.
Ahjaa, ma küll väga fännan originaalkilpe (eriti kui värv maha võtta - roostevaba sära ) ja kõrge profiiliga kumme, kuid sportlikust huvist küsiks veel: mis mõõdus/kujuga/värvi veljed 123 alla sobida võiksid? Midagi mõõdukat ja mitte üle pakutud... Eriti huvitaks kui keegi targem teaks soovitada kooslust - kui madal, mis veljed, mida selle saavutamiseks teha?
Mingi AMG penta oleks vist über-kõva-retro, kuid väga ei liigu neid vist.
Auto on w123 300D põka.
Tänud,
Indrek
Ahjaa, ma küll väga fännan originaalkilpe (eriti kui värv maha võtta - roostevaba sära ) ja kõrge profiiliga kumme, kuid sportlikust huvist küsiks veel: mis mõõdus/kujuga/värvi veljed 123 alla sobida võiksid? Midagi mõõdukat ja mitte üle pakutud... Eriti huvitaks kui keegi targem teaks soovitada kooslust - kui madal, mis veljed, mida selle saavutamiseks teha?
Mingi AMG penta oleks vist über-kõva-retro, kuid väga ei liigu neid vist.
Auto on w123 300D põka.
Tänud,
Indrek