02-08-2011, 03:23 AM
Tervist. Olen suhteliselt värske Mercedes-Benz omanik. Autot omanud umbes paar kuud ja siiamaani saanud igasuguste jamadega ise hakkama. Oman MB w124 2.5D R5 66kw universaal kerega mudelit, aastast 1987. Viimased kaks jahedat ilma on toonud mulle üllatuse, et salong ei lähe soojaks. Varemgi siin suveöödega avastasin sama kammi. Kui soojaks ei kisu, pean üritama lahendust, et süüde välja ja uuesti sisse, siis mõnikord läheb.Saan aru, et salongi radikas võib umbes olla, aga see on ju välistatud antud juhtnumiga. Mõnikord läheb õnneks ja salongis puhub sooja, aga teinekord peab süüte välja keerama ja uuesti proovima, alles siis hakkab süsteem tööle. Auto ju ei ole nii elektrooniline, et selline asi peaks nöökima. Äkki mingi tüüpviga ja keegi oskab nõu mulle anda. Autol on ainukesed eletrilised lisad katuseluuk ja tüüpiline parempoolne peegel.
Üks küsimus on veel:
Kas kuskilt mujalt on võimalik saada B-varuosana tagumisi pooltelgesid. Pole nagu mõtet osta Silberist, kui need maksavad auto hinda.
Aitäh
Ahto
Üks küsimus on veel:
Kas kuskilt mujalt on võimalik saada B-varuosana tagumisi pooltelgesid. Pole nagu mõtet osta Silberist, kui need maksavad auto hinda.
Aitäh
Ahto