Postitused: 134
Teemad: 9
Liitus: Sep 2006
Maine:
-1
Küsimus oleks selline, et kas kellelgi 124 omanikest on viimase aasta jooksul originaal peegleid varastatud. Tahaks teada kuna soovin enda omale originaald külge panna. Juhul kui on siis vist ei topiks veel. Või on mingi mu automargi peegleid mis sinna sobiksid ja mida nii hirmsasti ära viia ei tahetaks.
Postitused: 141
Teemad: 15
Liitus: Jan 2009
Maine:
0
Peegliklaasid varastati u. 2 kuud tagasi ära. Tervet peeglit pole õnneks veel ära viidud.
Postitused: 3,640
Teemad: 412
Liitus: Nov 2005
Maine:
19
Almelost saab 124 jale üsna hea hinnaga uued klaasid, seega tasub need ikka panna, välimus ok ja ei varastata ka neid enam niipalju.
Postitused: 1,244
Teemad: 46
Liitus: Nov 2007
Maine:
6
Auto reg nuber peegli klaasil, muudab selle tunduvalt ebaatraktiivsemaks.
Mercedes-Benz varuosad, remont, hooldus, diagnostika, tarkvara uuendused, SCN kodeeringud jne
LESVEN OÜ Suur-Sõjamäe 30F Tallinn
www.lesven.ee
Postitused: 499
Teemad: 21
Liitus: Jun 2008
Maine:
1
reingsm Kirjutas:Auto reg nuber peegli klaasil, muudab selle tunduvalt ebaatraktiivsemaks.
See narkar sul seal pimedas, vihmas midagi näeb või märkab...
Pärast ei suuda müüa ja viskab minema.
Postitused: 134
Teemad: 9
Liitus: Sep 2006
Maine:
-1
Selge. Panen peeglid külge ja vaatame kaua tagasivaatet nautida saab.
Maine:
6
jansa48 Kirjutas:reingsm Kirjutas:Auto reg nuber peegli klaasil, muudab selle tunduvalt ebaatraktiivsemaks.
Küll märkab, mul 124 mersul ilusti suurelt reg nr peegliklaasil, ma usun küll, et tänu sellele pole neid ka ära viidud. Kuigi jah mul mingid poldid ka veel klaaside ees. Selle tuuningu tegi eelmine omanik, kuna talle ei meeldinud liiga tihti uusi klaase osta.
Kui endale w202 ostsin, oli see ilma kapotil oleva Mercedes-Benz märgita, panin märgi sest häiris selle puudumine, pool aastat püsis ja üx hommik oli läinud. Tegi tigedax küll, aga mis teha , haige ühiskond. Kellelgi oli võtmehoidjat vaja või visati lihtsalt minema. Nüüd juba mõnda aega märgita olnud, pole enam uut märki ka peale pannud, sest ei usu, et see seal kaua püsib.
Mercedes-Benz varuosad, remont, hooldus, diagnostika, tarkvara uuendused, SCN kodeeringud jne
www.lesven.ee
Postitused: 3,640
Teemad: 412
Maine:
19
reingsm Kirjutas:jansa48 Kirjutas:reingsm Kirjutas:Auto reg nuber peegli klaasil, muudab selle tunduvalt ebaatraktiivsemaks.
Küll märkab, mul 124 mersul ilusti suurelt reg nr peegliklaasil, ma usun küll, et tänu sellele pole neid ka ära viidud. Kuigi jah mul mingid poldid ka veel klaaside ees. Selle tuuningu tegi eelmine omanik, kuna talle ei meeldinud liiga tihti uusi klaase osta.
Kui endale w202 ostsin, oli see ilma kapotil oleva Mercedes-Benz märgita, panin märgi sest häiris selle puudumine, pool aastat püsis ja üx hommik oli läinud. Tegi tigedax küll, aga mis teha , haige ühiskond. Kellelgi oli võtmehoidjat vaja või visati lihtsalt minema. Nüüd juba mõnda aega märgita olnud, pole enam uut märki ka peale pannud, sest ei usu, et see seal kaua püsib.
Pane siis ilma sihikuta märk, seda ei panda rotti
Maine:
1
Mul on ka nii märk, kui ka peegliklaas minema viidud, olgugi et peeglid olid kokku klapitud. Peaks kere külge mingid aasad kinnitama ja taba külge, et ei saaks kokkuklapitud peegleid lahti väänata...
Maine:
6
jansa48 Kirjutas:Mul on ka nii märk, kui ka peegliklaas minema viidud, olgugi et peeglid olid kokku klapitud. Peaks kere külge mingid aasad kinnitama ja taba külge, et ei saaks kokkuklapitud peegleid lahti väänata... siis viiakse peeglid koos autoga minema
Inderk Kirjutas:Pane siis ilma sihikuta märk, seda ei panda rotti või ise traadist väänata
www.lesven.ee
Maine:
1
29-10-2009, 03:25 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 29-10-2009, 03:27 PM ja muutjaks oli jansa48.)
http://www.youtube.com/watch?v=MJHAW8kb5vA
See tüüp tuleks palgata...
PS! Vabandust, rohkem ei risusta võõrast teemat.
Maine:
6
29-10-2009, 05:21 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 29-10-2009, 10:31 PM ja muutjaks oli ReinGSM.)
Väga hea lahendus on iminapaga märk siis
Kui tuppa lähed võtad märgi lihtsalt kaasa
www.lesven.ee
Postitused: 41
Teemad: 11
Liitus: Aug 2008
Maine:
0
mustamäel elades ei tasu kindlasti orig.peegliklaase panna.
omal kevadest kolm ringi läind ja enam uusi ostma ka ei hakka.
Postitused: 505
Teemad: 30
Maine:
0
noh, mul jälle õismäel kolm aastat maja ees pargitud ja saldo on üks märk nina pealt.
Peeglitel on küll mingid kodaratest aretised ees varasemast ajast, ei oska arvata, palju neist abi. Väänamas pole käidud vähemasti.
|