Uuendan siis teemat : Klubisümboolikaga Autodokumentide ja Magnetkaartide hoidjad millega oli meil pisuke probleem kuna eelmise partii tegijad tegid neid pisut nagu "althõlma" millest me , Klubi juhatus, ka teada saime antud teemat valdava ametliku esindaja käest . See selleks mis olnud see olnud . Praeguse teema kaudu toimub siis asi läbi ametliku ,patentiomava ,kanali milletõttu on kahjuks ka hinnad pisut teised kuid siiski taskukohased .
Autodokumentide ja Magnetkaartide hoidjate hind on : 125.- eek per/tk
Boonuseks Klubisümboolikaga kaantele on võimalik lisada ka näiteks nimi või muu pühendus ...
Näidised asuvad minu ja Indreku käes .
ps . võimalik siis tellida ka erinevat värvi nahkadega . Pilt siis hetkel mattnahast näidistest .
Ah jaa ... magnetkaardihoidjasse mahub ära max 24 kaarti .
Raba see puru 22.08 üritusele kaasa. Saan aru küll, et tahaks raha arvel näha. Aga näiteks mul paydey alles 10 kp, ja ise puhkusel vaiksel eesti saarel, polegi nagu muud võimalust kui alles üritusel ja sulas.
jaanmb Kirjutas:Raba see puru 22.08 üritusele kaasa. Saan aru küll, et tahaks raha arvel näha. Aga näiteks mul paydey alles 10 kp, ja ise puhkusel vaiksel eesti saarel, polegi nagu muud võimalust kui alles üritusel ja sulas.
pole hullu ... mul on need näidised koguaeg kaasas ,Tallinnas kahjuks , Indrekul on ka näidised olemas . Kui palgapäev on ära olnud eks anna teada .
04-10-2009, 06:44 PM (Seda postitust muudeti viimati: 04-10-2009, 06:45 PM ja muutjaks oli Renkju.)
Kuldar Kirjutas:
Renkju Kirjutas:Võtkas kaa samat värvi, nii magnetkaartide hoidja kui ka dokumentide hoidja! Raha uuel kuul sobib?
Kas mingit lisakirja kaantele ei soovi ? ...jääb vaid MB Klubi logo ja mustad mattkaaned ?
Mõtlesin, et laseks nimetähe initsiaalid sinna või siis kasutaja nime, kuid lõpuks mõtlesin, et jään seekrod anonüümseks. Praegu uuesti mõtlema hakates, siis tegelt "Renkju" võiks mõlemale. Ning mustad mattkaaned.
Küsimus: Kui mitmele visiitkaardile visiitkaardi hoidjas on?
Edit: My bad.....24 tk.
Autodok ja magnetkaartide hoidja käes ja rahul. Väga kenad tulid
Ega sealt firmast, kus need valmisid, klubi logoga rahakotti ei saaks tellida? Oleks kohe uhke komplekt, kui see ka samast nahast oleks ning logo ja nimega
Mercedes-Benz varuosad, remont, hooldus, diagnostika, tarkvara uuendused, SCN kodeeringud jne
LESVEN OÜ Suur-Sõjamäe 30F Tallinn www.lesven.ee