Postitused: 474
Teemad: 40
Liitus: Aug 2006
Maine:
0
Niisiis täna kingiti mulle sünnipäevaks MB w124 300D 80kw. 87a.
Ma ei tea sellest autost mitte midagi, alles õpin tundma, ning kohe on paar küsimust.
Käsipiduri tulukesest paremal on tuluke kus peal ring ja ümberringi katkendlik joon vms. Mida see tähendab?
Ja armatuuris ei oska ma valgust põlema manada.
Tänan ette juba.
Postitused: 2,407
Teemad: 122
Liitus: Nov 2005
Maine:
12
See on piduriklotside kulumisandurite märgutuli, see läheb põlema, kui klotsid hakkavad otsa saama. Eeldusel, et sul on need andurid ka pandud, peale klotside vahetust....
Armatuuri valgus - kui tuled pülema paned, peab ka see põlema minema, kui ei, siis näpi resotaati - vasakpoolne nupp kellaplokis, keera see paremale põhja, vajuta alla ja libista näpp ruttu üle, et tuleks nn järsku lahti...need kipuvad ära oksüdeeruma...
“A Mercedes-Benz needs to look like a Mercedes-Benz. And another thing that’s just as important is harmonious model progression: the next model should never make the previous models look old.”
Postitused: 777
Teemad: 39
Liitus: Nov 2005
Maine:
6
Lahti võttes kontrolli kas trükiplaadil on kõik sillad terved(loodan et elektroonikud parandavad kui ma vale nime neile asjadele andsin)ja kontrolli ka reostaadi kõiki ühendusi.Võib olla ka pistiku viga.
Enda autol esinenud kõik need vead.
Auto on küürakas,ise kah mitte eriti sirge seljaga ja sõbral nimeks Quasimodo.
Postitused: 474
Teemad: 40
Liitus: Aug 2006
Maine:
0
Sain asja korda, tänud abi eest.
Riisituuningut ei hakka tegema, vihkan sellist asja. Üritan kõigepealt auto korda saada täiesti ning siis vast stanged kerevärvi.