Postitused: 3,240
Teemad: 121
Liitus: Nov 2005
Maine:
9
ilmselt parim valik ebay's. kahtlane kas romulates on...
Postitused: 2,407
Teemad: 122
Liitus: Nov 2005
Maine:
12
Minu abi , et otsida ja surfata e-bays, sellega võiks ikka ise hakkama saada ju, iccc... See teema, et kas see ka usaldusväärne, viitab sellele, et elame veel ikka endiselt Nõukogude Liidus või vähemalt Ida-Euroopas, mitte Lääne-Euroopas ega põhjamaades, icccc
Võta ebay.com (seal võta advanced serach ja pane worldwide) või enamus sellist kraami mudugi ebay.de (saksa ebay siis, võta pildid või hakka tälkima, puit - holz, pähklipuit - wurzelholz w202 -sisesta sinna ntx...) otsi üles, pane korralik MAX hind ja oota ja vaada ja looda...
Kui tuleb USA-st võtab kaua aega mudu tuleb ruttu....
PS.Vaata igasugu tuuningpoode, w124 ja w202 pakutakse igalpool ju ka nn puitimitatsiooni, pole küll naturaalne käsiöö, kuid sageli näeb välja parem, kui nn puhas blank plastik autos..
“A Mercedes-Benz needs to look like a Mercedes-Benz. And another thing that’s just as important is harmonious model progression: the next model should never make the previous models look old.”
Postitused: 13
Teemad: 3
Liitus: Jan 2006
Maine:
0
Kas keegi tegeleb siin foorumis AINULT MB - de - ga???
siis nende juppide ja ehitamisega jne jne???
mina tänan
Oasis & MB
Maine:
0
03-08-2006, 10:06 PM
up?
täpsemalt äkki keegi oskab teha tagaaknalaua uue täiesti sileda?
Oasis & MB
Maine:
0
Asi korras...
Pusisin ja pusisin ja sain need peatoed lahti...seal mingid väixed klõpsakad olid ja siis tulisd ilusti pesest välja...järgmine jama oli siis aknalaud...seal ka äärtes mingid klõpsakad...sain selle ka ära...tegin siis soome papist šablooni ja selle järgi siis ilusti aknalaua...
hakkasin võimu ja kõlle ja muid juhtmeid vedama polstrite alt jne...juramist oli vääga palju...
aga lõpux sai korda..imelik on see et miski taga nagu viliseb kui gaasi annad???
nyyd siis veel augud puurida õhuke porolon alla ja nahk peale ja kõllid sisse ja korras...
Kirjutasin seepärast et KUI keegi tahab tulevikus samateha siis...arvan et minu kääst saab äkki näpunäiteid või mis iganes...:biggrin: aga ma ka võhik muidugi alles...
tänud lugemise eest
Edu Klubile
Oasis & MB