Postitused: 122
Teemad: 11
Liitus: Jan 2010
Maine:
0
19-01-2010, 12:12 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 16-03-2010, 11:00 AM ja muutjaks oli El`Lango.)
Tervist!
Alustan sellest, et kui tahan täistulesid lülitada, kustuvad tuled üldse ära. Jäävad ainult kabariidid. Teine jama selle kangiga on, et kojamees liigub ainult viimases astmes. Küsimus siit, kas viga on kojamehe/suunatule/täistule kangis?
Kojamehega on veel see, et kiilub kinni nagu. Olen mitmetel 190 seda näinud. Samas imelik on see, et kojameest sab käega liigutada...terve ringi??? Ja sellist asja pole ma veel enne näinud.
Lugesin terve selle alafoorumi teema läbi, kuid otsest vastust ei leidnud.
Postitused: 152
Teemad: 8
Liitus: Aug 2008
Maine:
2
Minu arvates!
Kui viga kangis, vanema generatsiooni kang mul pakkuda, Tartus kapi peal mul siin olemas, kui katsetada tahad. Ma pole kursis kuid täpselt elektri süsteemid seal üles ehitatud on, kuid olen varem kohanud kui kustuvad kõik tuled kaugtuledele lülitades, küll miks kabariidid peale jäävad, huvitav. Ise arvan kangi viga, aga kabariitide sümptom paneb kõhklema.
Mis mõttes kojamees kiilub kinni, kas jätab tsükli lõpus kojamehe suvalisse asendisse? (Igat elektrimootorit saad käega ringi ajada (võlli), küll kui kergelt ta sul käib, on iseasi- parandage kui eksin)
Kas esimene aste töötab? Võib külmade ilmade tõttu relees või el.kontaktides olla.
Postitused: 153
Teemad: 5
Liitus: Jun 2008
Maine:
0
Kinni kiiluv kojamees on ka mulle tuttav, seda kuiva klaasiga, vedelikku pihustades asi muutub ja hakkab tõõle. Sul võivad olla klemmid oksudeerunud või midagi taolist.
Postitused: 5
Teemad: 2
Maine:
0
kojamehekohapealt soovitaks selle silindrit õlitada.jäta kojamees poolde klaasi võta plastik kate alumisest osast maha ja lase mingit normaalset pihustatavat vedelõli vahele.mul see igatahes mõjus.
Postitused: 122
Maine:
0
Viga oli pistikutes, täistuled käivad ja kojamees liigub/venib igas astmes.
Kas kojamehemootoril see reduktor võib ka kinni jääda. Ma seda lahti ei võtnud, kuna oli neetidega.
201 202 124 210
Postitused: 60
Liitus: Apr 2009
Maine:
0
minu 124 200d-l on sama jama kojamehega. algul ligtsalt venis aeglase kiirusega aga nüüd toimib ainult kõige kiirema kiirusega ja seda ka mitte kõige paremini. ja kui poole tsükli pealt kojamehed maha keerata siis jääb kojames suvalisse kohta, mitte ei lähe oma kohale tagasi.
JiMMYWasHere