Postitused: 3,640
Teemad: 412
Liitus: Nov 2005
Maine:
19
Hakkame pihta:
1. Tegu siis 81 aasta masinaga, mis tähendab, et tegu on 25 aastase autoga. Midagi head sealt raudselt ei leia. Eks iga isend ole muidugi isesugune, kuid hinna järgi eeldame, et pole just enam esimene noorus
2. Mootor siis 280 S, ehk siis karpamootor, millel väike võimsus ja suur kütusekulu. (arvan, et alates 15l/100km)
3. lisasid eriti nagu pole
4. Ja mingi jama on tähistusega. 260 S ta kohe mitte olla ei saa, sest see mootor tuli alles uuema malliga
Tegu siis MB 280S W126 autoga.
Aga käi ja vaata masin üle, kuidusun, et seda 126 te sa ei taha
" The Best Or Nothing" Mercedes-Benz
Indrek Peets
Mercedes-Benz Eesti klubi juhatuse liige
indrek@clubmb.ee / 5121868
Postitused: 7
Teemad: 1
Liitus: Feb 2006
Maine:
0
nagu ma kuulnud olen, siis karpaga olevat veidi jamasid ja eriti seda ette võtta keegi ei taha?
Postitused: 505
Teemad: 30
Maine:
0
Mulle tundub see küll mehka pill- originaalraadio ja puha, tjuuningust pääsenud siiani kuidagimoodi.
Lisasid on jah peaaegu null, k.a. puuduv parem peegel :) Üsna lahe tegelt :)
Karpaga on siuke lugu, et esimesena p**seminevad osad on kaunis kallid, neid vähese finantsi tõttu tavaliselt ei osteta. Muidu timmimisega saaks mõni vend isegi hakkama.
Kui mina koguks kuutesi, ma tormaks vaatama seda ;)
Postitused: 5,236
Teemad: 150
Maine:
20
Ohohh, natuke üle aasta vanasse teemasse postitus tehtud, vaevalt ta enam jala käib...
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...