Postitused: 107
Teemad: 24
Liitus: Nov 2008
Maine:
1
Millised sümptomid on autol kui kyte tagasi vajub ja mis selleks teha!?
Mul on tunne et enda autol on see jama... autoks mb w201, '86.a. 2.0 bensukas(Strombergi karpaga)
Tänud vastuste eest!
Maailma tarvitsee esikuvia
Postitused: 1,244
Teemad: 46
Liitus: Nov 2007
Maine:
6
Kohe peale välja suretust läheb kenasti käima kui seisab pikemalt siis läheb hetkeks käima ja sureb välja.
Uuesti saab käima kui :
1. käiad pikalt
2. keerad võtit süüte asendisse ja välja mitu korda järjest, et pump uuesti kütte üles lööks
minu kunagisel 124 oli selline viga ja et starterit säästa kasutasin varianti number 2.
Mercedes-Benz varuosad, remont, hooldus, diagnostika, tarkvara uuendused, SCN kodeeringud jne
LESVEN OÜ Suur-Sõjamäe 30F Tallinn
www.lesven.ee
Maine:
1
(06-12-2010, 02:46 PM)ReinGSM Kirjutas: Kohe peale välja suretust läheb kenasti käima kui seisab pikemalt siis läheb hetkeks käima ja sureb välja.
Uuesti saab käima kui :
1. käiad pikalt
2. keerad võtit süüte asendisse ja välja mitu korda järjest, et pump uuesti kütte üles lööks
minu kunagisel 124 oli selline viga ja et starterit säästa kasutasin varianti number 2.
tänud sellegi eest!
Keegi veel muid võimalusi teab?
Maine:
1
(06-12-2010, 05:13 PM)rix21 Kirjutas: (06-12-2010, 02:46 PM)ReinGSM Kirjutas: Kohe peale välja suretust läheb kenasti käima kui seisab pikemalt siis läheb hetkeks käima ja sureb välja.
Uuesti saab käima kui :
1. käiad pikalt
tänud sellegi eest!
Keegi veel muid võimalusi teab?
![Icon_arrow Icon_arrow](https://foorum.clubmb.ee/images/smilies/icon_arrow.gif)