Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sõnumi saatmine ükskõik millisele registreerimisnumbrile
Tere

Kuna olen tihe liikleja, siis sellise asja mõte kripeldas juba viimased 15 aastat mul meeltes. Pidevalt on tulnud mõte, et tahaks midagi ühele või teisele juhile öelda aga pole olnud sellist head eesti oma kohta. Nüüd on. Mida arvate?

Lehe põhimõte on selles, et saab ükskõik millisele numbrimärgile saata sõnumeid. Kui numbrimärk on registreeritud, saab kasutaja teate sellel lehel ja ka emailile. Kui numbrimärgi omanik pole veel liitunud, siis jääb sõnum teda ootama, kuni ta oma numbri registreerib.

https://teadejuhile.ee/

Kui on mõtteid või ettepanekuid, siis andke kidnlasti teada.

PS: see reklaamihõnguline teema on tehtud Foorumi haldaja lahke loaga. Tänud neile selle eest!
Vasta
Neid sotsmeedias nurga taga kõvatajaid on niigi s...tta kanti palju. Kui midagi on öelda siis tule ja ütle otse näkku aga eks tänapäeva lumehelbekesed on ainult anonüümsetes postitustes julgust täis.  Arutasin seda asja oma masinapargiga ja need näitasid vastuseks piduritulesid Badgrin
numerus stultorum, infinitus est
Vasta
Ja omaette seltskond on need "operaator Kõpsud", hullema fanaatilise rikkega kui kõvemad kala- ja jahimehed.
Sõidu eesmärk ei ole oma turvaline sõit vaid jaht sellele, et äkki saab midagi salvestada.
Tihti see "sensatsiooniline jäädvustus" on kellegi möödasõit, kus ratas puudutab korra pidevat joont vms ja kohe Delfisse, seal omasugused lugejad ootel.
Seda on kahjuks siinses liikluskultuuris ikka jube palju, kui tekib ka kuskil mõni möödasõidu teema, siis selle asemele, et ohutult (millega juba alates Läti piirist suurepäraselt toime tullakse) tee äärde tõmmata, hakatakse kätega vehkima ja tulesid vilgutama ja filmi jäädvustama... Seda kõike ühe ja sama kahe käega...
“A Mercedes-Benz needs to look like a Mercedes-Benz. And another thing that’s just as important is harmonious model progression: the next model should never make the previous models look old.”
Vasta
Minu tagasihoidlik arvamus - ilmselt on mõte selle asja taga olnud heatahtlik ja üllas. Aga mida ta lahendab? Reaalsus kujuneb selle saidi puhul selliseks, et inimesed hakkavad anonüümseid sõimukirju lihtsalt saama. Olen enam kui kindel, et 90% selle rakenduse kasutajatest ei registreeri ennast kunagi ära sinna ja tekib lihtsalt uus peldikusein, kus saab anonüümselt sulle tundmatuid inimesi sõimata vastavalt oma tujule või tõlgendusele, mis on õige. Seda enam kui autoomanik peaks ise enda auto numbri olema seal üles andnud, et talle saaks üldse kirjutada. Kogu ülesehitus on ju sellel loogikal, et automanikud tahavad hirmsasti ise sinna registreeruda - miks peaks seda tegema? Pealegi Sa ju ei tea kunagi 100%, mille tõttu keegi liikluses miskit tegi, või miks kellelgi päriselt kiire oli kuskile. Seda probleemi saad analoogselt ilma rakendust tegemata ju täna ka lahendada - kui näed rikkumist, helista politseisse ja anna auto number üles. Politsei vestleb kodanikuga. Kaldun arvama, et liikluskultuuri sellise lahendusega küll paremaks ei muuda.
www.jbsolutions.ee

W205 C200 4Matic 2017 Stage 1 chip - 230hp & 420Nm.
Vasta
Aga äkki mõtles TA hoopis midagi sellist. Sõitsin ükspäev ühe vanema Opel Astra cabrio sabas. Sel autol summuti pütt rippus all ausõna peal. Sõitsin kõrvale ja foori taga üritasin käega vehkides näidata. Aga kuidas sa näitad et juht aru saaks? Vaat siin oleks see rakendus abiks. Kirjutad et vaata oma auto summuti üle see ripub.
Vasta
Milleks? Mulle meenuvad sellised ütlused, "sõida ja ära mölise" , "kui sõidad, siis sõida, ära maga" jne.
Kui soovid midagi isiklikult öelda, siis pane oma auto tagumisele aknale led ekraan, riba mis ta on, kuhu saab sõnumi kirjutada.
Ma arvan paljud autojuhid teavad väga hästi, millises seisus ta auto on või kui hästi või halvasti ta sõidab, olukord on lihtsalt selline.
Vasta
Mul oli kunagi suurem idee, nn liiklusdebiilid. Ehk siis autojuhid saavad panna nn avalikku häbiposti läbi pildi või pardakaamera liiklusdebiile. See oleks olnud hea koht hiljem politseile ja kindlustusseltsidele, kes saaksid oma personaalseid pakkumisi "üle" vaadata. Aga täna GDPR on nii tugevasti sisse tunginud et ei hakkaks isegi mõtlema sellise idee loomisele.
" The Best Or Nothing"  Mercedes-Benz

Indrek Peets
Mercedes-Benz Eesti klubi juhatuse liige
indrek@clubmb.ee / 5121868
Vasta
Roolis olles võiks roolimisega tegeleda, mitte telefoni näppida ja mõelda mida kellele kirjutada.
See telefonides passimine autoroolis on ikka igasuguse piiri ammu ületanud.
“A Mercedes-Benz needs to look like a Mercedes-Benz. And another thing that’s just as important is harmonious model progression: the next model should never make the previous models look old.”
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Millisele mersule peeglid kuuluvad?? Hullm 9 6,058 10-06-2011, 11:53 PM
Viimane postitus: indrek

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne