Postitused: 1,244
Teemad: 46
Liitus: Nov 2007
Maine:
6
linnas võiks see masin ära juua 10...11liitrit sajale.
124 diiselmootor on sinna peale pandud.
Mercedes-Benz varuosad, remont, hooldus, diagnostika, tarkvara uuendused, SCN kodeeringud jne
LESVEN OÜ Suur-Sõjamäe 30F Tallinn
www.lesven.ee
Postitused: 725
Teemad: 11
Liitus: Jan 2007
Maine:
1
Endal kogemused 280SE-ga millele oli R5 65kw diisel peal. Autol oli automaatkast. Mind häiris see, et autol oli ainult vahetatud mootor. Ülekanne oli sama. Kahjuks see mootor pöördeid eriti ei armasta ja maanteel 100-ga sõites möirgas nagu karu ja kütet läks rohkem kui minu 420SELil maanteel. Ainuke boonus oli, et sain odavalt kütet ja see korvas selle küttekulu.
Minu soovitus: Selgita välja kuidas sellel autol ülekandega lood on ja kui sama jama nagu minu omal oli, siis uuri kas on võimalik tagadiffer näiteks 420 või 560 oma vastu vahetada.
Juppide kohapealt niipalju, et oleneb mis asi läheb. Tüüpilised kuluvosad on norm hinnaga, kuid mõned asjad päris kallid.
Ostan vanu münte ja muud vanakraami.
Postitused: 5,236
Teemad: 150
Liitus: Nov 2005
Maine:
20
See valge peaks olema Hiiumaalt, pakuti seal seda välja ka pulmaautona. Aga võib-olla ka kaksik.....
Postitused: 725
Teemad: 11
Maine:
1
Õige w126 on ikka V8. Ok ega tegelt 420/380 ka veel see päris õige ei ole, kuid siiski. Ökoliikureid on teisigi
Ostan vanu münte ja muud vanakraami.
Postitused: 202
Teemad: 2
Maine:
0
hotr Kirjutas:Küsimus siis selline, et mida teie foorumiliikmed arvate antud isendist
MB w126
Mulle pakub see auto huvi ja sooviks kuulda antud isendi häid ja halbu külgi!
Palju küttekul jne.
kuidas juppidega lood on.
kere?
Halbu külgi üldiselt ei ole. Kulujupid on odavad ja kuna tegemist S-klassiga, siis neid eriti ei kulu.
Põhiline on see, et mootor korralikult ümber vahetatud oleks. Vin koodi järgi saad teada, mis mootor ennem peal oli. Mingi loogika ütleb, et võis olla 300 SE. Selline vahetus kõige parem ja levinum on.
Originaalis ka disla olemas. Tõsi küll, R5 ja Igen.
Otsest halba pole dislas midagi. Ökoliikur.
W123 230E igapäevatöös.
Sigmar Avald
56 913 150
Postitused: 1,244
Teemad: 46
Liitus: Nov 2007
Maine:
6
Vaatan, et täna teeb see valge 126 mööda Lasnamäge auringe. Kas sina teemaalgataja ostsid selle ära?
Mercedes-Benz varuosad, remont, hooldus, diagnostika, tarkvara uuendused, SCN kodeeringud jne
LESVEN OÜ Suur-Sõjamäe 30F Tallinn
www.lesven.ee