Postitused: 9
Teemad: 4
Liitus: Dec 2007
Maine:
0
ühel toredal hetkel hakkas midagi undama ja aina kõvemaks läheb ja vaiksemate kiiruste peal hakkab pihta.
teoreetiliselt kui mingi laager siis peaks ju kuumaks minema?
ja kas on normaalne et peale mõnekilomeetrist sõitu on differi alune soe?
või ongi viga differis?
Postitused: 848
Teemad: 40
Liitus: Nov 2005
Maine:
4
Õli oled vaadanud diffris v?
Kui bussi vaja, siis küsi!
Postitused: 3,997
Teemad: 199
Liitus: Dec 2005
Maine:
16
Ega sul midagi kaotada pole, vala ikka õli sisse.
Postitused: 3,894
Teemad: 80
Liitus: Nov 2005
Maine:
8
Kardaani vahepuki laager.
M.O.T.T
If you want to make God laugh, tell him your future plans
Postitused: 594
Teemad: 27
Liitus: Nov 2007
Maine:
0
Laager küll kuumaks ei lähe. vähemalt ise ei ole kogenud seda. siis peab juba ratta kinni pooma, muul juhul mitte. undavasse laagrisse tegelikult suure tõenäosusega ei teki isegi mitte väikest lõtku sisse. Pakuks ka difrit.
Maine:
0
aga kui tõonäoline see on et kardaani vahepuki laager läbi on?
kas see on tihiti esinev nähtus?
Postitused: 407
Teemad: 8
Liitus: Sep 2006
Maine:
0
mul oli 124-l sama lugu et läx kardaani vahe puka laager maxis teine mingi koidula vist aga mul lõi vibra (natuke) masinasse
Maine:
0
aga kuidas seletada seda et vahest kaob undamine üldse ära ja täiesti sirge maa peal ja tuleb sama müstiliselt tagasi???
Postitused: 96
Teemad: 10
Liitus: Feb 2007
Maine:
0
kui ma kirjeldusest aru õieti sain siis on minu autol sama viga,kui hoida gaasi ühe koha peal tekib undamine ja kui vajutada põhja või üldse lahti lasta siis kaob ära,samas tühikäigul ei ole mingit undamist,kui auto lihtsalt veereb.autoks 124 200e 90a manuaalkastiga.ei oska ise midagi kahtlustada
Maine:
0
kas mootori padjad ok??
võimalus et mootor tekitab vibratsiooni surnud padjale ning tundub undamisena!
tühikäigul (surnud) padjal pinget pole aga kui vedu tekib hakkab (surnud) mootori padjale peale suruma. loogiline olex ja tasux kontrollida!
Postitused: 96
Teemad: 10
Liitus: Feb 2007
Maine:
0
täitsa võimalik aga kuidas ma seda kontrollida saaks?
Maine:
0
kunagi lugesin vanast foorumist, et peab näpp mahtuma, silla ja mootori padja vahele kui ei mahu padi läbi, kui mahub korras!
ühesõnaga silla ja mootori padja ääre vahe peab olema 1,5-...cm(w124-l)
Maine:
0
tasux vaadata, ka käimaka otsas olev kummi pux, mis on ühendatud kardaaniga (w124 vähemalt) kui see läbi on võib ka imelikke asju teha (undamine) või ka kardaani ristid!
Postitused: 3,997
Teemad: 199
Liitus: Dec 2005
Maine:
16
Leevendusmuhvid teevad üldjuhul kolksu. Need on kulukaup suurema väändega autodel. Ka neid on kahte varianti. Ühed annavad rohkem mängida, teised on tihkemalt kummi sees, need vast kestavad kauem, mina kasutan neid viimaseid.