Postitused: 2
Teemad: 1
Liitus: Jun 2023
Maine:
0
03-11-2025, 04:24 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 03-11-2025, 04:25 PM ja muutjaks oli odiak.)
VAG grupi autodele on olemas veakoodide lugemiseks selline lihtne ja mugav lahendus nagu OBDeleven.
Siit ka küsimus, et kas midagi sarnast eksisteerib ka Mercedestele? Olen kuulnud Star-skännerist aga see vist on juba selline kulukam tööriist, mis on pigem mõeldud professionaalidele.
Postitused: 192
Teemad: 10
Liitus: Jul 2009
Maine:
0
Open port . Soltub mis aasta auto.
Postitused: 2
Teemad: 1
Liitus: Jun 2023
Maine:
0
Hetkel on fookus W212 mudelil.
Postitused: 462
Teemad: 36
Liitus: Mar 2011
Maine:
0
Mul 213 ja 205 jaoks selline nagu Mbito, kiireks lugemisens ülihea, funktsioone rohkem mis muidugi paywalli taga aga jah, mersudele suunatud veakoodilugejana ütleks üli hea
Rule #6: Never say you're sorry. It's a sign of weakness.
Postitused: 1,194
Teemad: 16
Liitus: Nov 2005
Maine:
8
Ma olen ostnud Oomipoest köige tavalisema klotsi mis töötab nutitelefonga. Ja ilusti saab vigu lugeda ja kustustada. Osad klotsid ei taha ainult IOS süsteemiga ühilduda androidiga töötavad hästi. Viimase ostsin Renault tööbussi jaoks maksis 15 euri. Ja no köik vead loeb ilusti välja ja saab vajadusel ka kustustada. Alati saab ühe auto brändi tasuta lisada iga ülejäänud auto brand lisa tasu eest.
Kui on mingi väga tösine kamm, eks siis juba saab päris arvuti taha ronida. Aga elemntaarsed asjad saab köik ise ilusti tehtud.
Mercedeste haige.Keeran oma hõbenoole rooli.
Postitused: 3,913
Teemad: 80
Maine:
9
Renaulti puhul on väga hea mõte ise vigu kustutada. Kustutab ära küll, aga rikketuli jääb ikka põlema ja pärast on tore leiutada, et miks see tuli põleb.
M.O.T.T
If you want to make God laugh, tell him your future plans
Postitused: 1,194
Teemad: 16
Maine:
8
Mul tule kustutamiseks ta ikka. Ja kustutab ilusti ära.
Mercedeste haige.Keeran oma hõbenoole rooli.