Postitused: 1,761
Teemad: 200
Liitus: Nov 2005
Maine:
12
Hetkel tuleb üldse ettevaatlik olla, kõik mis halvast kinnitatud võib minema kõndida. Ise kaalun autot taas tasulisse parklasse panna, öösel rahulikum magada.
Postitused: 115
Teemad: 16
Liitus: Jun 2007
Maine:
0
mul ka lisatulede näol kogemus olemas.mõned aastat tagasi omasin 92a ford taurust.eelmine omanik oli esistange külge kinnitanud lisakaugtuled mida ei hakkanud mina ka ära kiskuma.aga 1 hommik avastasin 2 rusika suurust auku ainult esistangest ja tuledest polnud haisugi.mõne kuu pärast sai siis masinale uued karbid külge kruvitud ja ukse alumised ääred taastatud ja ka mõlemad stanged korda tehtud.panin ka uued lisatuled ette, aga panin stangele sissepoole umbes 5mm pleki ja kinnitasin tuled selle külge.kui peaks keegi uuesti neid tulesi himustama siis oleks 2võimalust kas tuled ära lõhkuda ja nende vargus oleks mõtetu või siis koos stangega minema viia.minu käes enam tuled jalutama ei läinud.
Postitused: 1,848
Teemad: 20
Liitus: Feb 2007
Maine:
5
Tuled tavaliselt lähevad tellimuse peale.
Postitused: 1,162
Teemad: 16
Maine:
8
Kunagi ühel tuttaval Zigullist löödi külje klaas puruks ja varastati uued pori matid ära .pärast tuttav naeris ütles et tal olid uksed lukustamata ,oleks võind vähemalt uksest ilusti sisse minna oleks klaas terveks jäänd.
Postitused: 3,894
Teemad: 80
Maine:
8
Sõbra länkaril varastati hiljuti tuled koos känguru rauaga eest ära. Talgi oli tule mutritele punkt peale keevitatud, nüüd siis raua mutritele ka.
Aga vargad viivad ära kummalisi asju. Korra varastati mul autost ära maki pult ja kasutatud lõhna kuused, makk jäi alles.
M.O.T.T
If you want to make God laugh, tell him your future plans
Postitused: 31
Teemad: 2
Liitus: Jun 2006
Maine:
0
asjasse mittepuutuv küsimus, aga milleks ikkagi on vaja ette kalleid lisatulesid, mis enamuse ajast on plastiga kaetud?
Postitused: 124
Teemad: 5
Liitus: Feb 2006
Maine:
0
11-03-2009, 01:37 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 11-03-2009, 01:41 PM ja muutjaks oli matu87.)
tänan tähelepanu juhtimast kasutaja Danone, aga minu omad olid eest sileda klaasiga, ilma mustrita, ja plastmass katki mõtleb ta vist selle all, et kate katki, endal katted alles.