Postitused: 5,236
Teemad: 150
Liitus: Nov 2005
Maine:
20
Kas keegi meie seast või kellegi sugulane/sõber/lehma lellepoeg tegeleb äkki mootorsaagide müügiga ja oleks lahkelt nõus allahindlust pakkuma?
Soovitatavad brändid siis Stihl, Jonsered või Husqvarna.
Kuna plaan osta keskmisest võimsam/kallim pill, siis iga kopikas mille hinnast alla saaks oleks ikka abiks!
Tänud ette!
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 355
Teemad: 33
Liitus: Nov 2006
Maine:
0
(13-10-2012, 05:07 PM)Karl Kirjutas: Kas keegi meie seast või kellegi sugulane/sõber/lehma lellepoeg tegeleb äkki mootorsaagide müügiga ja oleks lahkelt nõus allahindlust pakkuma?
Soovitatavad brändid siis Stihl, Jonsered või Husqvarna.
Kuna plaan osta keskmisest võimsam/kallim pill, siis iga kopikas mille hinnast alla saaks oleks ikka abiks!
Tänud ette!
Ütle konkreetne mark ja mudel.
Hää tuttav mul tegeleb metsa-,muru- ja muu taolise sortimendiga.
Ikkagi Inimene.
Mis sest,et Muhulane.
Suiti lastakse maale...enamus ajast merel :)
Maine:
20
Kaua tehtud, kaunikene ehk panen siis nüüd ka mudelid mida sooviks:
Stihl MS 291
Jonsered CS 2152 W
Husqvarna 353 G
Stihl oleks kõige eelistatum, kuid sobivad ka teised, kõik sõltub ikka hinnast.
Tänud ette!
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Maine:
20
Ermole:
Postitused: 355
Teemad: 33
Liitus: Nov 2006
Maine:
0
Lähiajal peaks selgust saama hindade suhtes.
Ikkagi Inimene.
Mis sest,et Muhulane.
Suiti lastakse maale...enamus ajast merel :)
Maine:
20
(19-10-2012, 10:40 PM)Muhulane Kirjutas: Lähiajal peaks selgust saama hindade suhtes.
Jään väga ootele
Maine:
20
Teema ammendunud, saag homme olemas, tänud kõikidele pakkujatele!
Jonsered CS 2153 WH