Postitused: 192
	Teemad: 8
	Liitus: Jul 2009

Maine: 
1

Täielikult välja või sisse jäi?
Arvatavasti väsis mingi vedru ära ja/või lõi stoppri peale.
Proovi rahulikult mängida.

Postitused: 8,336
	Teemad: 100
	Liitus: Nov 2005

Maine: 
37

Esimene või tagumine? Sedaan (nagu võiks Su esimesest postitusest arvata) või universaal?
Ega vöö keerdus ei paista olevat?
Kuigi, ega suurt vahet ei ole - lammutama peab ikka, kui vöö enam sisse ei keri. Lukustus ilma tagasiandmata ei vabane!

Postitused: 28
	Teemad: 1
	Liitus: Dec 2008

Maine: 
0

enda s210'l jääb ka juhi turvavöö lukku aegajalt. tundub et kui vööd liiga äkiliselt peale tõmmata läheb ta lukku, arvatavasti avariiga seotud mehanism, et asi järgi ei annaks kokkupõrkel. enamasti tuleb vöö iseenesest paari tunniga lahti. tundub, et kui auto seisma jätta ja võti eest võtta ning uks avada käib kohati mingi klõps selles vöö mehanismis. viimane kord ei saanud ma muidugi pool nädalat vööd kasutada siis olin küll juba valmis asja juppideks võtma ja ära remontima, kuid imeväel üks hommik toimis kõik jälle.

vihane traktorist

Postitused: 124
	Teemad: 2
	Liitus: Apr 2010

Maine: 
0

järgmine kord proovi teine turvavöö  kinni jäänud vöö lukustisse pista ja  klõpsti lahti teha, vahele paar äkkpidurdust... ehk petab vöö vabaks

Postitused: 8,336
	Teemad: 100
	Liitus: Nov 2005

Maine: 
37

Kas eelnevast tuleb teha järeldus, et auto on mingil põhjusel tõepoolest lukustanud turvavöö? Kas punnil on siis aktiivsed turvavöö luksutid (ehk neid saab avada ja sulgeda...). Ma senini arvasin, et seal on tavalised inertslukustid koos pürotehniliste pingutitega.
Kui turvavööd on "targad", kas neid saab siis * abil avada ka?