Postitused: 358
Teemad: 31
Liitus: Mar 2006
Maine:
1
Tervist
Lugu siis järgmine ,et sooviks CL500 madalamaks lasta.
ABC kõige madalam reziim on tegelikult ikka päris kõrge.
Oskab keegi siit öelda mis lahendust oleks kõige mõistlikum ?
Kas on mingit chipi or something ?
Terv
A
Postitused: 282
Teemad: 11
Liitus: Sep 2008
Maine:
3
Noh, Madaldus-Allan kindlasti oskab soovitada.
Maine:
1
Kas ma sain õieti aru ,et mehaaniliset tehes jääb ta ühele kõrgusele ja hiljem kui näiteks müüma hakkan siis võtan selle maha ja saan autot tõsta ja alla lasta jälle ?
Postitused: 2,279
Teemad: 32
Liitus: Apr 2007
Maine:
7
Ega see softiga madaldamine hea pole, sest padjad on pidevalt tühjemad ja on oht, et seetõttu ka rutem purunevad.
PS kas sa ABC süsteemi oled lasknud läbi pesta (ca 20+Lõliga), sest see EI OLE ELUAEGNE ja olen näinud pille kohe hulgim millel klapid kinni enam rõhku ei pea või veel hullem pump viletsa õli tõttu üles ütleb.
Hõbenool OÜ: Automaatkäigukastide hooldus (dünaamiline õlivahetus e. "kastipesu"), diagnostika ja -remont. Turbiinide taastamine.
www.hobenool.eu
5227858
Maine:
1
Nii.Auto on siis esimene generatioon kuni 2003...mis on õliamortidega.
õlivahetus on tehtud 2kuud tagasi.Ma nüüd ei saa siiamaani päris täpselt aru ,et sellel siis ei ole patju ?
Maine:
1
no ma ei tea kas sellest natukesest siis abi oleks.
3-4cm tahaks ikka ma arvan.Kas se petmine seisneb selles ,et sa resetid need kõrgused süsteemis ära ja annad uued kõrgused kätte ?
Postitused: 5,236
Teemad: 150
Liitus: Nov 2005
Maine:
20
(16-12-2010, 03:23 PM)Boamadu Kirjutas: Noh, Madaldus-Allan kindlasti oskab soovitada.
See oli hästi öeldud, heas mõttes!
Aga tegelikult ootaks selle auto kohta teemat ka ikka veel.....Sheik....
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...