Postitused: 5,236
Teemad: 150
Liitus: Nov 2005
Maine:
20
Pakkuda tööd krohvijale.
Töö kirjeldus: ca 100 ruutu tubade seinad, võrk löödud praktiliselt kõik.
ASAP
Kuna ise ainult vahendad, siis infot numbrilt 5140001 Tanel
Seda julgen öelda, et kokkulepitud palk makstakse korralikult ära, pole siiani muret olnud kordagi.
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 2,407
Teemad: 122
Maine:
12
Mida tähendab - võrk löödud?
“A Mercedes-Benz needs to look like a Mercedes-Benz. And another thing that’s just as important is harmonious model progression: the next model should never make the previous models look old.”
Postitused: 5,236
Teemad: 150
Maine:
20
Tubadel palkseinad ja enne krohvimist lüüakse spetsvõrguga üle, haakuvuse ja sileduse parendamiseks, nii olen mina mittekrohvijana asjast aru saanud.
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 2,407
Teemad: 122
Maine:
12
Kui palk, siis võrk jah, sinna võiks pigem lubikrohvi panna, et jääks parem auru läbislaksvus kipsipõhjaliste krohvide asemel (MP tähisega).
“A Mercedes-Benz needs to look like a Mercedes-Benz. And another thing that’s just as important is harmonious model progression: the next model should never make the previous models look old.”