![]() |
W126 300SD Kustav - Printerisõbralik versioon +- Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum (https://foorum.clubmb.ee) +-- Foorum: Mercedes-Benz sõidukid (https://foorum.clubmb.ee/forumdisplay.php?fid=4) +--- Foorum: Huviliste autod (https://foorum.clubmb.ee/forumdisplay.php?fid=122) +--- Teema: W126 300SD Kustav (/showthread.php?tid=1904) |
W126 300SD Kustav - Kustav - 16-06-2006 Mark: Mercedes-Benz *** SE Väljalaskeaasta: 1981(vist) Võimsus: 60 KW Mootori valem: 3.0 R5 Värv: Hõbe Lisavarustus: roolivõimendi, kesklukustus, ABS pidurid, 4x elektrilised akende tõstukid(juhipoolne mootor puudub, teistel pole ühendatud), valuveljed orig. (15), 1x elektrilised välispeeglid(hetkel pole töö korras), 2x elektriliselt reguleeritavad istmed(lülitid puudu, aku pealt töötasid), 2x istmesoojendused (samuti lülitid puudu, pole testinud töökorda), elektriline katuse luuk, iluliistud salongis (puitdekoor), tulede korrektor(peaks ka olema), käetugi ees, käetugi taga, nahksisu, puidust käigukanginupp, tagaklaasi soojendus, kohtvalgustid, toonklaas peegliga Esialgsed vead: Kere roostetab, vajab keevitust siit sealt, elektri lisad ei toimi nii nagu peavad, katuseluugi tihend läbi, kõik amorid/vedrud, pidurid puuduvad, ohutulede lüliti kadunud (see punane nupp keskkonsooli keskel, vajutad siis hakkab imelik surin aga midagi näha pole et muutub), juhi iste ära vajunud, kõike ei tule kohe meeldegi, süüte lukk(mutri võtmega käima), eks pärast lisandub kindlasti veel. nagu näete on asi ikkagi suht nutune ![]() Plaanid: Tehniliselt kõik korda teha (tean et suur pähkel) samuti väike tuleviku plaan, kas uuem diisel või orig bena mootor vahele toppida ![]() ![]() Ma loodan et klubi aitab nii jõu kui nõuga mu plaane ellu viia ![]() Paar linki sama auto kohta: http://foorum.clubmb.ee/mb/viewthread.php?tid=4707 http://foorum.clubmb.ee/mb/viewthread.php?tid=4615 Kes saab lisada oleks väga tänulik, nii head kui halba, tahaks lihtsalt autot rohkem tundma õppida ![]() Autost siis veel, auto on mu kasuisa oma aga kuna ta ostis endale mingi renault-i :confusedangry: siis jäigi vanur seisma ja oma omanik ei hoolitse tema eest üldse.. niisiis hetkel olen kasutaja aga kui load tehtud saan tuleb kohe minu nimele ![]() ![]() Vanast foorumist sain sellist infot auto kohta, mis tegi tuju täitsa morniks ![]() --- Tsitaat:1.W126. 300sd.Nii kui load kätte saadud sai hangitud oma esimene auto. Tore oli et selleks sai w126 300sd ,paraku kahjuks oli see Traki oma(üles kiidetud jutt ja müügiks tehtud auto osutus alatuks valeks ja nii pidin ta kiiresti edasi lükkama) Sai ta siis vahetatud oma teise auto vastu +komp. hinne antud masinale 2 (paras kebernaatse oli sellega). aitab halast tuleb ju vanur ikkagi liikuma saada ja kõik mis valesti see tuleb õigesti teha .. ei kaota lootust ![]() Üks kurb pilt, hetkel seisab hoovipeal ja ootab... ![]() Homme/ülehomme pesen auto ja teen siis paar pilti, kahjuks kuskil ilusas kohas ei saa teha, kuna kui edasi ajad pead kohe puu klotsi alla panema.. pidurid puuduvad.. ootan abi väge ![]() ![]() tänaseks lõpetan ![]() RE: W126 300SD Kustav - Mony - 17-06-2006 Issver, lugedes auto kohta infi tundub nagu miski romuralli pann kraavist välja tiritud ja aida alla veetud... aga see SEESAMA palju kõneainet tekitanud masin? Isiklik arvamus on, et seda pole mõtet küll KAPITAALSELT taastama hakata (kui lihtsalt sõitmas vaja hoida siiis teine asi). Läbiaetud saraga kogemus olemas - 2 aastat ja 50 000 remonti ja müüdud sai auto 13 000 eeguga ning pärast uue omaniku kogemusi kuuldes veel paljugi sai küsitud... Oleks siis veel SEL v SEC, a tavaline SE ei oma erilist jääkväärtust kah... Samas loodetavasti selle S-i seisukord ehk NII HULL pole kui minu kutsikal ostes... Aga 9 korda mõtle 1 korda lõika.... RE: W126 300SD Kustav - Kustav - 17-06-2006 Hetkel käib mõte jah kogu aeg, kas on asjal mõtet või mitte ![]() Kusjuures sõitma saaks nii et 2x piduriketas ja klotsid 2x amordid ja 1xvedru.. voilaa RE: W126 300SD Kustav - Heinar - 17-06-2006 Mis mõttes see katuseluugi tihend läbi on ?Veekindel ta olema ei pea. RE: W126 300SD Kustav - Kustav - 17-06-2006 Heinar Kirjutas:Mis mõttes see katuseluugi tihend läbi on ?Veekindel ta olema ei pea.Kui väljas vihma sajab siis tuleb sealt ukse postide ja esi akna posti vahelt vett, tilgub, lae polstri vahelt noh.. No soovitage mis teha, kas on mõtet asja käsile võtta, tahaks teada ennem kui raha hakkan alla peanema ![]() RE: W126 300SD Kustav - kuld - 17-06-2006 Kustav Kirjutas:Heinar Kirjutas:Mis mõttes see katuseluugi tihend läbi on ?Veekindel ta olema ei pea.Kui väljas vihma sajab siis tuleb sealt ukse postide ja esi akna posti vahelt vett, tilgub, lae polstri vahelt noh.. Vee äravoolu kanalid umbes või katki või lahti:bisou: RE: W126 300SD Kustav - Kalev - 17-06-2006 Aga võta mult parem mõni 116 endale projektikaks. Tööd vast umbes sama palju, aga vähemalt saad vähe väärikama auto. Tegin sulle ju pakkumise kah... 3 autot ja hinnaks oli... Siis on vähemalt varujuppe võtta. RE: W126 300SD Kustav - Kustav - 17-06-2006 kalev Kirjutas:Aga võta mult parem mõni 116 endale projektikaks. Tööd vast umbes sama palju, aga vähemalt saad vähe väärikama auto. Tegin sulle ju pakkumise kah... 3 autot ja hinnaks oli... Siis on vähemalt varujuppe võtta.Kas need mida sa vellole pakkusid, täitsa huvitavad tundusid küll eriti se sel ![]() RE: W126 300SD Kustav - Kiro - 28-06-2006 oh krt mida mu silmad siin nägema peavad ![]() ![]() RE: W126 300SD Kustav - Hunt - 30-06-2006 Ei tea samas 300sd on nii lihtne auto ju et ei tohiks ületamatuid probleeme olla....Ja remont pole ka kallis nii et harjutamiseks kõlbab vägahästi....Jõudu igatahes!!!! RE: W126 300SD Kustav - Kustav - 14-12-2006 Auto oli vahepeal müügis, aga vist hakkan ise ehitama uusi pilte (suht saastad, lähi ajal uued) http://www.foto24.ee/users/Kustav RE: W126 300SD Kustav - Reddog - 16-12-2006 ai-ai-ai. Välimuselt nagu masinat on ja oleks aga kuulates st lugedes sedsa juttu on asi ikke päris hull ja mina arvasin et minu isend on kõige hullemas olukorras:biggergrin: RE: W126 300SD Kustav - Kustav - 16-12-2006 Vigasid on juba parandatud, aga sellest õhtul täpsemalt, pidurid korras jne.. nüüd soendus jamab.. RE: W126 300SD Kustav - Kustav - 28-12-2006 Tere, tänaseks on auto lahkunud eestimaa pinnalt ja reisib konteineris Hollandisse ![]() Neeger tuli vaatas üle ja ostis ära ![]() 1600euri ![]() Vaene neeger ![]() ![]() Kutsus veel Hollandisse külla ka, aga ma vist ei julge minna ![]() ![]() Niiet kallis auto on lahkunud eestist ![]() Võib teema lukku panna ! RE: W126 300SD Kustav - Mony - 29-12-2006 Kustav Kirjutas:Tere, tänaseks on auto lahkunud eestimaa pinnalt ja reisib konteineris Hollandisse Kui neeger ostis siis praeguseks vist esiklaasi asemel LCD paneel, kroomitud veljed 30 inches ja roosa nahksisu:biggrin: Bling Bling RE: W126 300SD Kustav - Kustav - 29-12-2006 ![]() igatahes kui kellegil pakkuda 80,81 aasta w126 siis ta soovib osta ![]() |