![]() |
Kas klubis pillimehi ka on ? - Printerisõbralik versioon +- Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum (https://foorum.clubmb.ee) +-- Foorum: Mercedes-Benz Eesti Klubi (https://foorum.clubmb.ee/forumdisplay.php?fid=1) +--- Foorum: Vaba teema (https://foorum.clubmb.ee/forumdisplay.php?fid=16) +--- Teema: Kas klubis pillimehi ka on ? (/showthread.php?tid=10138) |
Kas klubis pillimehi ka on ? - Uku - 09-10-2008 Huvi pärast küsin, et kas keegi mängib pilli ning kui mängib, siis mida ? ![]() Olen 8 aastat omanud kitarri ning 4 aastat sellest ajast õppisin muusikakoolis. 2 aastat olen ka klaverit õppinud ![]() Hetkel plaanin oma akustilise kitarri maha müüa ning osta korraliku elektrikitarri ![]() Uku RE: Kas klubis pillimehi ka on ? - hents99 - 09-10-2008 Olen päris pikalt omal ajal trompetit / trombooni mänginud. Proovind ka igasugu muid instrumente. Olen Tartus kõikides muusikakoolides käinud ja orkestris mänginud. Aga see on ka kõik. Hetkel pole kaua mängind, aasta-paar tagasi võtsin viimati pilli kätte. Nüüd on trompet mulle vaid auto mootori sisselaskes olev vidin... RE: Kas klubis pillimehi ka on ? - Karl - 09-10-2008 hents99 Kirjutas:Olen päris pikalt omal ajal trompetit / trombooni mänginud. Proovind ka igasugu muid instrumente. Mees nagu orkester! ![]() RE: Kas klubis pillimehi ka on ? - hents99 - 09-10-2008 Karl Kirjutas:hents99 Kirjutas:Olen päris pikalt omal ajal trompetit / trombooni mänginud. Proovind ka igasugu muid instrumente. Ütleme nii jah, et pea pool elu muusikakoolis käinud, päris huvitav ja kõva kogemus. Vähemalt 1 asi, miks ma arvan, et mu elu pole raisku läind ja olen midagi ära teinud. ![]() RE: Kas klubis pillimehi ka on ? - Lõoke - 09-10-2008 Olen oma kodukandis üks kõvemaid õhukitarriste.Vahest mängin ka närvidel.Ja siis veel ![]() RE: Kas klubis pillimehi ka on ? - priis - 09-10-2008 Lõoke Kirjutas:Olen oma kodukandis üks kõvemaid õhukitarriste.Vahest mängin ka närvidel.Ja siis veel krt. hea huumor on ikka sajebiss ![]() ![]() ![]() RE: Kas klubis pillimehi ka on ? - Boamadu - 09-10-2008 basskitarr,trummid,mõned duurid tavalist kitarret kah, täispeaga tõmban lõõtsa- oskan ainult "mets mühiseb" ja "poisid ritta". Bass, võim ja lõõts ( akordion kodus olmas ). ![]() RE: Kas klubis pillimehi ka on ? - "kutsikas" - 09-10-2008 kuna nüüd juba 2,5 aastat pole trummipulkasid pihku võtt,siis arvan,et kui kuuaega harjutada,siis oskan jälle trummi puhuda! ![]() ![]() RE: Kas klubis pillimehi ka on ? - Martin841 - 09-10-2008 siit saab nii varsti mb clubi orkestri kokku panna. ![]() RE: Kas klubis pillimehi ka on ? - "kutsikas" - 09-10-2008 jah klubi kokkutulekul mängida mersulugu! ![]() ![]() RE: Kas klubis pillimehi ka on ? - sm. pelle - 09-10-2008 kutsikas Kirjutas:jah Ainult, et solist saab meil häälde alles hommikul kl 4 ![]() ![]() RE: Kas klubis pillimehi ka on ? - Karl - 09-10-2008 Boamadu Kirjutas:basskitarr,trummid,mõned duurid tavalist kitarret kah, täispeaga tõmban lõõtsa- oskan ainult "mets mühiseb" ja "poisid ritta". Bass, võim ja lõõts ( akordion kodus olmas ). Tuleb meelde küll.......... kas sa liiga tagasihodlik pole, minu mäletamist mööda andsid nooremana täitsa muusiku välja, rokkisid ka ju bändides :-) RE: Kas klubis pillimehi ka on ? - Karl - 09-10-2008 Miks ma siis ei tea , pidin ka plaadi saama, aasta tagasi Küünikontserdil nad esinesid ja oli jutuks:-) Ta mu vana naabripoiss ju, nüüd küll jah kahjuks väga harva trehvame. Ehhh, vanad rokipeerud kukkusid nüüd mälestusi heietama....... RE: Kas klubis pillimehi ka on ? - Allarr - 09-10-2008 Mõned aastad kitarri mängind ja väikestviisi ajan bändirida. RE: Kas klubis pillimehi ka on ? - toots77 - 23-10-2008 Suht tihti mängin karvakannelt,aga muidu akordioni kah. RE: Kas klubis pillimehi ka on ? - rauntz - 23-10-2008 8 aastat viiulimees old, nüüd muidugi pole oma 10 aastakest pilli miskipärast kätte võtnudki (võibolla sellepärast, et pole lihtsalt, mida võtta ![]() ![]() RE: Kas klubis pillimehi ka on ? - nordrainbow - 24-10-2008 Nüüdseks endine muusik www.hot.ee/nordrainbow/ |