Foorumi alkomeeter! - Printerisõbralik versioon +- Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum (https://foorum.clubmb.ee) +-- Foorum: Mercedes-Benz Eesti Klubi (https://foorum.clubmb.ee/forumdisplay.php?fid=1) +--- Foorum: Vaba teema (https://foorum.clubmb.ee/forumdisplay.php?fid=16) +--- Teema: Foorumi alkomeeter! (/showthread.php?tid=10078) |
RE: Foorumi alkomeeter! - rauntz - 10-04-2009 kaupa vedama? ))) RE: Foorumi alkomeeter! - rauntz - 10-04-2009 Idee RE: Foorumi alkomeeter! - rauntz - 10-04-2009 Ma oma tervise huvides siiski ei rakendaks neid hetkel RE: Foorumi alkomeeter! - voodoo - 11-04-2009 Õllega on mul see kurb lugu, et isegi 4-5 õlle ja piisab, et mul terve järgmine päev pea lõhuks. Õnneks pole seda sorti tegelinski, kellele niisama õlle lakkuda meeldib... 20 õllest niisama mõtlemine ajab mul ka pea valutama RE: Foorumi alkomeeter! - voodoo - 11-04-2009 liisel Kirjutas:Seda nikuiniivoodoo Kirjutas:Õllega on mul see kurb lugu, et isegi 4-5 õlle ja piisab, et mul terve järgmine päev pea lõhuks. Õnneks pole seda sorti tegelinski, kellele niisama õlle lakkuda meeldib... RE: Foorumi alkomeeter! - Gold - 11-04-2009 liisel Kirjutas:ja ralli on üks koht kus tarbitakse ohtralt alkot... Masendav! Viibin hetkel kehtna rallil ja jäi silma, aga see pole ainus ralli kus selline a7i silma jäi Ma tahaks loota, et osalejad õlut seal ei limpsi? RE: Foorumi alkomeeter! - Laur - 11-04-2009 Soovitage mingi hea põhjus, et täna jooma hakata? Mitte, et põhjuse puudumise tõttu võtmata jääks, aga oleks ikka hea teada mille nimel võetakse... RE: Foorumi alkomeeter! - Pets77 - 11-04-2009 Laur Kirjutas:Soovitage mingi hea põhjus, et täna jooma hakata? Munadepüha afterparty... RE: Foorumi alkomeeter! - BDob - 11-04-2009 täna sai juba joodud. täna on ju ikkagi selle nädala viimane laupäev ja rääkimata sellest, et eile oli ju ikkagi suur reede. mõnus grillõhtu oli täna RE: Foorumi alkomeeter! - BDob - 11-04-2009 liisel Kirjutas:BDob Kirjutas:täna sai juba joodud. täna on ju ikkagi selle nädala viimane laupäev ja rääkimata sellest, et eile oli ju ikkagi suur reede. mõnus grillõhtu oli täna lihtsalt oleneb kui mõjuv see põhjus on. tänane päev oli ikka mõjuv, nimelt sai oma masinal üks konsooli tuluke ära vahetatud RE: Foorumi alkomeeter! - väikemees - 11-04-2009 Isegi piiblis on kirjas, et nädalavahetusel tuleb on kasulik alkoholi tarbida. See seal vähe teiste sõnadega ja tuleb ridade vahelt lugeda. RE: Foorumi alkomeeter! - BDob - 11-04-2009 liisel Kirjutas:BDob Kirjutas:lihtsalt oleneb kui mõjuv see põhjus on. tänane päev oli ikka mõjuv, nimelt sai oma masinal üks konsooli tuluke ära vahetatud no siis sa peadki ära ristima. käigukasti liigud. mmm, selle puhul joon ka mina kunagi. RE: Foorumi alkomeeter! - BDob - 11-04-2009 liisel Kirjutas:BDob Kirjutas:liisel Kirjutas:BDob Kirjutas:lihtsalt oleneb kui mõjuv see põhjus on. tänane päev oli ikka mõjuv, nimelt sai oma masinal üks konsooli tuluke ära vahetatud siis tuleb sul gäng kokku koguda ja üks korralik grillõhtu pidada oma kallima auks. RE: Foorumi alkomeeter! - väikemees - 11-04-2009 liisel Kirjutas:Üksi vähe nukker juua... jääb tulevikku Pead piisavalt võtma, küll siis seltskonda hakkad ümber laua nägema RE: Foorumi alkomeeter! - BDob - 11-04-2009 väikemees Kirjutas:liisel Kirjutas:Üksi vähe nukker juua... jääb tulevikku just just. monteerid paar peeglid enda ümber, siis seltskonda kui muda pärast. RE: Foorumi alkomeeter! - T6nu - 15-04-2009 liisel Kirjutas:väikemees Kirjutas:liisel Kirjutas:Üksi vähe nukker juua... jääb tulevikku Kui varakult tähistama hakkad, anna mulle ka teada- saame mäo ristis kokku RE: Foorumi alkomeeter! - T6nu - 15-04-2009 Siis ei vea välja kahjuks- tööl.. Aga mõni päev võiks selle grilli ära teha küll RE: Foorumi alkomeeter! - Boamadu - 14-11-2009 Leidsin hea vana teema. Laupäevane õhta - haljas veab näo laiale naerule. RE: Foorumi alkomeeter! - Karl - 03-04-2010 Väike test: Keda järgnevat pilti vaadates tabab korralik nostalgialaks.....see peab tunnistama, et ta ei ole enam eriti uus, suht soliidne iga turjal (et mitte otse "vana" välja öelda) Mind tabas küll see laks krt... RE: Foorumi alkomeeter! - Renkju - 03-04-2010 Kui see pilt oleks olnud Laua Viinaga, siis oleks ka minul nostalgia laks, aga jumal tänatud.... |