Tarku mõtteid ja ütlemisi - Printerisõbralik versioon +- Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum (https://foorum.clubmb.ee) +-- Foorum: Mercedes-Benz Eesti Klubi (https://foorum.clubmb.ee/forumdisplay.php?fid=1) +--- Foorum: Vaba teema (https://foorum.clubmb.ee/forumdisplay.php?fid=16) +--- Teema: Tarku mõtteid ja ütlemisi (/showthread.php?tid=7567) |
RE: Tarku mõtteid ja ütlemisi - tank - 02-02-2008 Üks mõttetera kolleegilt-kes tasa sõuab,sellel pidavat aerud ära mädanema,mitte aga kaugele jõudma- RE: Tarku mõtteid ja ütlemisi - sauer - 02-02-2008 kui usud, et sa ei suuda seda teha või usud, et suudad, siis mõlemal juhul on sul õigus:cool_rsvd: RE: Tarku mõtteid ja ütlemisi - marek - 02-02-2008 tank Kirjutas:Üks mõttetera kolleegilt-kes tasa sõuab,sellel pidavat aerud ära mädanema,mitte aga kaugele jõudma-või: aeglaselt sõuad, kohale ei jõua. :lol: RE: Tarku mõtteid ja ütlemisi - Gold - 03-02-2008 Õnn ei ole see, kui sa saad, mida tahad. Õnn on see, kui sa tahad seda, mida sa saad. Ja see muidugi kõige targem tera:eureka:: A girls gotta do what a girls gotta do but a boys gotta do what a girl wants him to do... RE: Tarku mõtteid ja ütlemisi - marko300ce - 03-02-2008 minu vanaisa ütlus kui sai teada et saab vanavanaisaks::argue:"Poiss kurat ma olen sulle eluaeg õpetanud, et see ei ole mänguasi,SEE ON TÖÖRIIST!" :biggergrin: RE: Tarku mõtteid ja ütlemisi - Karl - 03-02-2008 Minu arvates õnne kõige parem definitsioon: Õnn on see kui sa tahad hommikul tööle minna ja õhtul koju tulla. RE: Tarku mõtteid ja ütlemisi - Kuldar - 03-02-2008 "Raha ei too küll õnne, kuid loob soodsamad võimalused selle otsimiseks" RE: Tarku mõtteid ja ütlemisi - Gold - 03-02-2008 See, kes ütles, et õnne ei saa rahaga osta, see ei osanud lihtsalt õigest kohast otsida :wink: Õnn on ajahetk õnnetute perioodide vahel. RE: Tarku mõtteid ja ütlemisi - Reddog - 03-02-2008 Oh teid :evil: teadagi et Meeste Riistvara on suurem kui Naiste Tarkvara :eureka: RE: Tarku mõtteid ja ütlemisi - piitre - 03-02-2008 ja kui sa ikka tagantjärele tark pole siis oled ikka päris loll RE: Tarku mõtteid ja ütlemisi - Kuldar - 06-02-2008 ........Me oleme kõik võhikud, ainult erinevates valdkondades.:wink: RE: Tarku mõtteid ja ütlemisi - taadu - 06-02-2008 KVALITEEDIST: Enamasti ei uuri keegi "Kaua tehti" küll aga küsitakse "Kes tegi" on siis tegemist õnnestunud või ebaõnnestunud tööga - vahet pole. Raha on nagu sex: suur hulk ise veel õnne ei garanteeri aga päris ilma ikka ka ei saa, ometi tahaks alati veidi enam :tongue: "Õpi poiss!" ütleb vana torulukksepp, ise üleni s...ga koos, kanalisatsioonikaevust välja ronides, "muidu jääd eluks vaid võtmeid kätte andma!" RE: Tarku mõtteid ja ütlemisi - Gold - 06-02-2008 Puuraidurite vanasõna: Käsi ei kuku kännust kaugele. Autoremontijate vanasõna: Jagajasse jäävad näpud. RE: Tarku mõtteid ja ütlemisi - raidoon - 06-02-2008 Mis ei tapa,see teeb vigaseks! RE: Tarku mõtteid ja ütlemisi - martiini - 06-02-2008 "Tahtsime, et tuleks parim, aga välja tuli nagu alati" "Tagantjärele tarkus on täppisteadus" RE: Tarku mõtteid ja ütlemisi - scrat - 06-02-2008 "Si*ta kah ütles sibi ja viskas veel ühe kopatäie" "Lootus on kõigi per**ekeeramiste ema" "Poh**ui on siis kui pool on sees" Vähe ropumat kõnekäändu lõunast:demond: RE: Tarku mõtteid ja ütlemisi - marek - 06-02-2008 aega läks mis läks, aga aega läks. RE: Tarku mõtteid ja ütlemisi - Karl - 06-02-2008 Mu leivaisa lemmikütlus kui keegi logelemisega vahele jääb: Kui sul pole midagi teha, siis ära tee seda siin! RE: Tarku mõtteid ja ütlemisi - sonywaw - 07-02-2008 ega õnn pole mu.. mingi pihus hoida! RE: Tarku mõtteid ja ütlemisi - erx000 - 07-02-2008 "Elul pole viga midagi, lihtsalt saatus nöögib" "pangalaen on nagu püksi kusemine: alguses on hea soe tunne aga mida aeg edasi, seda kehvem olukord tundub" |