Sihuke Rullnoka maitse on suus,et anna olla. - Printerisõbralik versioon +- Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum (https://foorum.clubmb.ee) +-- Foorum: Mercedes-Benz Eesti Klubi (https://foorum.clubmb.ee/forumdisplay.php?fid=1) +--- Foorum: Vaba teema (https://foorum.clubmb.ee/forumdisplay.php?fid=16) +--- Teema: Sihuke Rullnoka maitse on suus,et anna olla. (/showthread.php?tid=15741) Lehed:
1
2
|
RE: Sihuke Rullnoka maitse on suus,et anna olla. - põhh - 28-11-2009 mb2,6 Kirjutas:to: põhh olen näinud su masinat oma silmaga ja ütlen ausalt hoja madalt prohfiilima loodan, et nägid mu paremat külge. sest ma olen iga tankimise järel omale püüdnud väita, et olen nüüd korralik, kasvõi ühe nädala. tee peale välja keerates vajub jalg kickdowni ja nii ma kulgengi järgmise tankimiseni tõnu, sinu lohutuseks olen nüüdsest ainult kutsikamees RE: Sihuke Rullnoka maitse on suus,et anna olla. - T6nu - 28-11-2009 põhh Kirjutas:mb2,6 Kirjutas:to: põhh olen näinud su masinat oma silmaga ja ütlen ausalt hoja madalt prohfiilima loodan, et nägid mu paremat külge. sest ma olen iga tankimise järel omale püüdnud väita, et olen nüüd korralik, kasvõi ühe nädala. tee peale välja keerates vajub jalg kickdowni ja nii ma kulgengi järgmise tankimiseni Järgmise korrani. Usu mind- kunn ostab 100% endale clk või cl-i, ning su uhkus ei lase elusees sel olla Aga madalat profiili soovitan ise ka sul hoida!!! Kutsikale oleks vaja madalama profiiliga rehve ja madaldust- kohe karjub selle järele!! RE: Sihuke Rullnoka maitse on suus,et anna olla. - Morheatus - 28-11-2009 2.0 mootoriga võib ainult buumeriosse fooril õrritada, annad kaasi, vaatab noor poiss vastu, alla 18 blondiin kõrvalistmel, hakkab ise nüüd edasi tuuritama, süttib roheline, bemm läheb kütusekulu 20 peale järgmise foori poole minema, lükkan suunatule sisse ja kulgen rahulikult omasoodu edasi. Seni kuni liiklust ohtlikumaks ei muuda, (fooride eiramine jne) seni las põletavad oma sajalisi benapaagis rõõmuga, et saada 3 sekundit kiirendust ja 3 sekundit pidurdust. RE: Sihuke Rullnoka maitse on suus,et anna olla. - T6nu - 28-11-2009 Morheatus Kirjutas:2.0 mootoriga võib ainult buumeriosse fooril õrritada, annad kaasi, vaatab noor poiss vastu, alla 18 blondiin kõrvalistmel, hakkab ise nüüd edasi tuuritama, süttib roheline, bemm läheb kütusekulu 20 peale järgmise foori poole minema, lükkan suunatule sisse ja kulgen rahulikult omasoodu edasi. Siin ei ole põhhi puhul õrritamisest juttugi. Ta pwnib kõik 1,4 ja 1,3 liitrised sidrunid siin linnas ära RE: Sihuke Rullnoka maitse on suus,et anna olla. - S300 - 28-11-2009 RE: Sihuke Rullnoka maitse on suus,et anna olla. - põhh - 28-11-2009 T6nu Kirjutas:olgu see 1.3 pesukott või 11.0 liinibuss, õige rullnokk paneb kõigist kickdownis möödaMorheatus Kirjutas:2.0 mootoriga võib ainult buumeriosse fooril õrritada, annad kaasi, vaatab noor poiss vastu, alla 18 blondiin kõrvalistmel, hakkab ise nüüd edasi tuuritama, süttib roheline, bemm läheb kütusekulu 20 peale järgmise foori poole minema, lükkan suunatule sisse ja kulgen rahulikult omasoodu edasi.Siin ei ole põhhi puhul õrritamisest juttugi. Ta pwnib kõik 1,4 ja 1,3 liitrised sidrunid siin linnas ära olen korra pidanud ka politsei corollaga võidu kiirendama. esimese sentimeetri püsis sabas, aga kui Mercedes-Benz saavutas tunnikiiruseks 50 kilomeetrit, jõudis seadusesilm alles teise käiguni vms ja imetles ainult kaugel eemal sõitvat kutsikat. vilkurite saatel jõudis ta küll järgi, kuid olles kaotusest niivõrd löödud, piirdus meie vahekord vaid dokumentide kontrolliga. jõhvis on ainult 3 foori, kus on sirge maa kihutamiseks ja tundub, et igaüks seal linnas üritab rebida. RE: Sihuke Rullnoka maitse on suus,et anna olla. - T6nu - 28-11-2009 põhh Kirjutas:T6nu Kirjutas:olgu see 1.3 pesukott või 11.0 liinibuss, õige rullnokk paneb kõigist kickdownis möödaMorheatus Kirjutas:2.0 mootoriga võib ainult buumeriosse fooril õrritada, annad kaasi, vaatab noor poiss vastu, alla 18 blondiin kõrvalistmel, hakkab ise nüüd edasi tuuritama, süttib roheline, bemm läheb kütusekulu 20 peale järgmise foori poole minema, lükkan suunatule sisse ja kulgen rahulikult omasoodu edasi.Siin ei ole põhhi puhul õrritamisest juttugi. Ta pwnib kõik 1,4 ja 1,3 liitrised sidrunid siin linnas ära Eks see külaelu ole.. Vana hea tulnukas tuleb meelde RE: Sihuke Rullnoka maitse on suus,et anna olla. - Morheatus - 28-11-2009 huumorinurk omaette, eks noor veri vaja kiirendusega alt üles saada =) (no offence) RE: Sihuke Rullnoka maitse on suus,et anna olla. - Ur3o - 28-11-2009 hmm. noo, heameelega tahaks suuremat mootorit. isegi vaatan praegu 4.2 või 4.3 oleneb siis masinast Või, S300 äärmusest äärmuseni aga no, ma ise eriti nagu ei kipu kusagil tuuritamist alustama. ja ka ei kipu niiväga kaasa minema. kuna kohe üldse ei viitsi vahele jäeda :S hakkavad ju kohe *ussima. ja seda ka on juhtunud endal, kui on hakatud tuuritama. ja siis olen tuuritamisega kaasa läinud ja kohalt minnes. üldse kas keeran ära. v rahulikult tiksun kohalt. ja eks noh, mis ka mõned hakkavad kõrval üppama, kuna eks kindlasti aitab kaasa kaks ust ja sport pütt... suvel sisi ka edevam kui tavaline velg. aga kurat seda teab. ja noo, tõesti, vahel kohe on selline tunne,et tahaks suruda lööb nooruse ülesse. Siis oli siinveel juttu, et proovitud teha ekonoomset sõitu. ma pean kahjuks ütlema. et mul endal suht sama. iga kord, kui paak täis läheb, jälle, seekord sõidan rahulikult ja saab ju küll... kusjuures eile oli sama asi. paak täis (hea soome küts, tunned kuidas raha läheb) mütlesin, et teen eko laksu äkki saan 500-600 sõita... aga noojaah, ikka vaja ju tallama hakata üldiselt Olge liikluses Enamvähem korralikud oleks ju viisakas. RE: Sihuke Rullnoka maitse on suus,et anna olla. - põhh - 28-11-2009 Ur3o Kirjutas:kusjuures eile oli sama asi. paak täis (hea soome küts, tunned kuidas raha läheb) mütlesin, et teen eko laksu äkki saan 500-600 sõita...ma tean, mida sa tunned RE: Sihuke Rullnoka maitse on suus,et anna olla. - Lõoke - 29-11-2009 põhh Kirjutas:Kuulge,minge magama ja hoidke käed ilusasti teki peal!Ur3o Kirjutas:kusjuures eile oli sama asi. paak täis (hea soome küts, tunned kuidas raha läheb) mütlesin, et teen eko laksu äkki saan 500-600 sõita...ma tean, mida sa tunned RE: Sihuke Rullnoka maitse on suus,et anna olla. - soo - 30-11-2009 Väga imelikud teemad on nädalavahetusega siin foorumis tekkinud Juba mõtlesin, et olen kogemata hoopis e30 foorumisse sisse loginud... |