![]() |
Keegi mulle õigekirja ei taha õpetada? - Printerisõbralik versioon +- Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum (https://foorum.clubmb.ee) +-- Foorum: Mercedes-Benz Eesti Klubi (https://foorum.clubmb.ee/forumdisplay.php?fid=1) +--- Foorum: Vaba teema (https://foorum.clubmb.ee/forumdisplay.php?fid=16) +--- Teema: Keegi mulle õigekirja ei taha õpetada? (/showthread.php?tid=15733) |
RE: Keegi mulle õigekirja ei taha õpetada? - põhh - 27-11-2009 --zfunky-- Kirjutas:auto1 Kirjutas:liisel, kas sa oled naisterahvas? Kas sul pilti kah endast on? Tahan kah näha kui kena sa oled ja äkki hakkad meeldima mulle? Kui selle lehega oled sinapeal, siis saad juba edasi http://www.koolielu.edu.ee/ortograafia/ uudistama minna ![]() RE: Keegi mulle õigekirja ei taha õpetada? - auto1 - 27-11-2009 Kade meel teil vist, et ma sain õigekeele paremini selgeks kui teie. Neiu sebimise eest on kah teil vist kade meel. Liisel, oled siis naisterahvas? Näita nüüd ennast kah siis nagu ma tahtsin oma õigekirja ülesandes ![]() Võid PT-se kah panna kui tahad, et teised ei näeks. Muidu väga ilus auto on sul ka veel. RE: Keegi mulle õigekirja ei taha õpetada? - indrek - 27-11-2009 auto1 Kirjutas:Kade meel teil vist, et ma sain õigekeele paremini selgeks kui teie. Neiu sebimise eest on kah teil vist kade meel. www.rate.ee ja head aega sulle. Nägemist. RE: Keegi mulle õigekirja ei taha õpetada? - Karl - 27-11-2009 auto1 Kirjutas:Kade meel teil vist, et ma sain õigekeele paremini selgeks kui teie. Neiu sebimise eest on kah teil vist kade meel. Kõrge lennuga noormees! ![]() ![]() ![]() Mis mul on tunne, et üks mees saab kohe bänni? ![]() Huvitav veel see, et mingi aeg oli vaikus ja siis mees jälle aktiveerus....lasti haiglast koju käima vist..... RE: Keegi mulle õigekirja ei taha õpetada? - indrek - 27-11-2009 Karl Kirjutas:Kõrge lennuga noormees! Su tunne ei vea sind alt ![]() RE: Keegi mulle õigekirja ei taha õpetada? - T6nu - 27-11-2009 Mida teemat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Keegi mulle õigekirja ei taha õpetada? - põhh - 27-11-2009 T6nu Kirjutas:Mida teemat "Õigekiri ja suhted võhikutele" auto1 esituses. Hea teema, tasub lugeda. RE: Keegi mulle õigekirja ei taha õpetada? - väikemees - 27-11-2009 Kasutaja "auto" oli kunagi juba. Küllap tuleb ka "auto2"! Kahju vaadata, et inimene oma andekust väljaspool internetti ei kasuta. Samas saan aru, tööpuudus ja muud ei ole teha! RE: Keegi mulle õigekirja ei taha õpetada? - jansa48 - 27-11-2009 Kas auto1 pilti pole kellegile saatnud, huvitav mis nägu selline frukt on ka? Äkki on keegi teda näinud ja oskab joonistada fotoroboti. RE: Keegi mulle õigekirja ei taha õpetada? - põhh - 27-11-2009 jansa48 Kirjutas:Kas auto1 pilti pole kellegile saatnud, huvitav mis nägu selline frukt on ka? Äkki on keegi teda näinud ja oskab joonistada fotoroboti. ![]() ![]() või midagi vahepealset ![]() RE: Keegi mulle õigekirja ei taha õpetada? - Karl - 27-11-2009 jansa48 Kirjutas:Äkki on keegi teda näinud ja oskab joonistada fotoroboti. Ainult Herman Simm on teda näinud, ei keegi teine, niivõrd saladuslik "objekt". RE: Keegi mulle õigekirja ei taha õpetada? - jansa48 - 27-11-2009 auto1 uuuuuuuuu, tule Simmi kapist välja!!! Rahvas tahab imelooma näha!!!!!!!! Äkki teeks mingi jõuluürituse ka (ehk õnnestub jõuluvana lootuses igasuguseid autosid kohale meelitada) näeme imelooma jne. RE: Keegi mulle õigekirja ei taha õpetada? - jansa48 - 27-11-2009 To auto1: Liisel jäta rahule, muidu Jõuluvana ei tule sinu juurde. RE: Keegi mulle õigekirja ei taha õpetada? - põhh - 27-11-2009 jansa48 Kirjutas:To auto1: irw. ilmselge, et ta on tard või troll ju. mõlemal juhul sinu postitused ei mõjuta teda mitte kuidagi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Keegi mulle õigekirja ei taha õpetada? - R129 - 27-11-2009 See on parim naljateema siin ![]() RE: Keegi mulle õigekirja ei taha õpetada? - Martin - 27-11-2009 Mingi vana käib siin endale mõnusat ajaviidet otsimas. Saab ise kodus vaikselt pihku itsitada. Loomaaed on ikka liiga suur ja lai. RE: Keegi mulle õigekirja ei taha õpetada? - T6nu - 27-11-2009 ![]() ![]() ![]() Ja nii see kuulsuse teekond algabki ![]() RE: Keegi mulle õigekirja ei taha õpetada? - Karl - 27-11-2009 T6nu Kirjutas: Läbi raskuste tähtede poole ![]() RE: Keegi mulle õigekirja ei taha õpetada? - JunZuu1991 - 28-11-2009 miks te küll auto ära bännisite ![]() RE: Keegi mulle õigekirja ei taha õpetada? - T6nu - 28-11-2009 Ta ei saanud bänni ju. Küll tuleb comeback- ja võimsam kui kunagi varem. |