Ilusaid pühi! - Printerisõbralik versioon +- Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum (https://foorum.clubmb.ee) +-- Foorum: Mercedes-Benz Eesti Klubi (https://foorum.clubmb.ee/forumdisplay.php?fid=1) +--- Foorum: Vaba teema (https://foorum.clubmb.ee/forumdisplay.php?fid=16) +--- Teema: Ilusaid pühi! (/showthread.php?tid=7115) Lehed:
1
2
|
Ilusaid pühi! - Karl - 24-12-2007 Rahulikke jõule Mersumeestele ja sööge ikka mõistuse piires! Ja loomulikult pidage jõulude ja aastavahetuse ajal ka seda meeles: RE: Ilusaid pühi! - andrer - 24-12-2007 Tõepoolest, võtkem aeg maha, põletagem küünlaid ja parim kingitus lähedastele on kui neile oma aega kingime! Vaatlused näitavad et MB-inimestele peaks see üleskutse hästi mõistetav olema Rahulikku jõuluaega! RE: Ilusaid pühi! - HotPapa - 24-12-2007 Ilusaid jõule kõigile. RE: Ilusaid pühi! - anto123 - 24-12-2007 ilusaid jõule ka pärnu maalt, foorumi inimeste ja teistele mb inimestele!! RE: Ilusaid pühi! - marko300ce - 24-12-2007 meeidejäävaid ja ilusaid jõule forumi rahvale ka kesk-eestist! RE: Ilusaid pühi! - jaanmb - 24-12-2007 :biggrin:Rahulikku ja ilusat jõulu MB inimestele:biggrin: RE: Ilusaid pühi! - Werewolf - 24-12-2007 Ilusaid jõulupühi kõigile ja kes soovib valgeid jõule, siis minu andmetel on Lõuna-Eestis lumi maas ja sajab pidevalt juurde. NB! Kui rõõmsas meeleolus alkot tarbitud ja vaja koju saada, kutsuge keegi kaine tuttav järgi või võtke takso (nende hulgas palju MB-sid, nii et tunne peax kodune olema )! RE: Ilusaid pühi! - väikemees - 24-12-2007 Ilusaid jõule! RE: Ilusaid pühi! - Ester - 24-12-2007 Karl Kirjutas:Rahulikke jõule Mersumeestele ja sööge ikka mõistuse piires! veidi OT, kuid foorumis on peale mersumeeste ka mõni õrnema soo esindaja kamash:illy:, kuid sellegipoolest soovin siiski - häid jõule Karl:tongue: Kõigile aga rahulikku jõuluaega ja loota jääb, et ka ilm aru saab, et Jõulud käes ning maa veidikenegi valgemaks läheks! RE: Ilusaid pühi! - "kutsikas" - 24-12-2007 ilusaid jõule Mercedes-Benz rahvale ka minu pere poolt siit haapsalust,kus hetkel veel kahjux lund pole tilkagi! ja kainet meelt kõigile kes roolis!:biggrin: RE: Ilusaid pühi! - tnx - 24-12-2007 Jõulumeest on saatnud edu, tema "põdral" nelivedu. Saanipeal on nahknetool, ABS ja rallirool. Häid pühi :biggrin: RE: Ilusaid pühi! - Rash11 - 24-12-2007 Häid ja meeldejäävaid jõule teilegi, siit viljandimaalt.:hump: RE: Ilusaid pühi! - sm. pelle - 24-12-2007 Eelneva luuletuse juurde pilt kah Häid jõule minugi poolt! mile: Pelle RE: Ilusaid pühi! - erx000 - 24-12-2007 Ilusaid pühi ka minu poolt:biggrin: RE: Ilusaid pühi! - T6nu - 24-12-2007 Rahulikke jõule kõigile! RE: Ilusaid pühi! - Sulo - 24-12-2007 Ilusaid pühasid kõigile, Hiiumaalt!!! RE: Ilusaid pühi! - W2intz - 24-12-2007 Soovin ka teile vaiksed pühi, päästmaks kõhu loppi söömast, ning et verivorts säriseks seal pohlamoosi sees paremini kui ta loodud on! Samuti vaikset vana-aasta lõppu ja kärarikka sovetskoje pauguga uut aastat! S: Henry! RE: Ilusaid pühi! - eastpak - 24-12-2007 Häid jõule kõigile!mile: RE: Ilusaid pühi! - matu87 - 24-12-2007 Ilusaid pühi Kõigile ! RE: Ilusaid pühi! - Martin841 - 24-12-2007 Minu poolt ka rahulikke jõule kõigile! |