Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: el.tagakardin
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kas w210-ne elektriline tagakardin sobib ka w124-le ??
Kui sa ei pahanda siis küsiks veel juurde, miller võib mure olla kui tagumine el kaartin ei tööta? Eelmine omanik väitis, et vahest töötas, siis jälle ei töödanud ja nüüd ei tööta üldse.
Main E320 4 matic 98
Ega seal suurt olegi,kas mõni ühendus jamab v kardina enda mehhanism ei funka korralikult.
mul e320cdi 2004, sama probleem ja ple eel sellele pihta saanud, milles asi. Mul vahetevahel käis ja ei käinud, ehk ei kukkunud kooraga ära. Kui abi saad anna teada.
El.tagakardinatega on olnud probleeme ja nende põhjuseks on vähene kasutamine.Need peenikesed sooned lähevad igasugu tolmu ja muud kraami täis ja siis hakkavad nad liikuma ebaühtlaselt ja lõpuks üldsegi mitte.Kõige lihtsam:võta suruõhu püstol (mida peenem ots seda parem) ja kui kardin on üles lastud käi püstoliga kõik liikumis rajad üle ja võimaluse korral pane soontesse plastiku määret(seda saab poest).
Olen saanud mitmed W140 tagakardinad nii toimima ja vägagi hästi.
4506,9 Kirjutas:El.tagakardinatega on olnud probleeme ja nende põhjuseks on vähene kasutamine.Need peenikesed sooned lähevad igasugu tolmu ja muud kraami täis ja siis hakkavad nad liikuma ebaühtlaselt ja lõpuks üldsegi mitte.Kõige lihtsam:võta suruõhu püstol (mida peenem ots seda parem) ja kui kardin on üles lastud käi püstoliga kõik liikumis rajad üle ja  võimaluse korral pane soontesse plastiku määret(seda saab poest).
Olen saanud mitmed W140 tagakardinad nii toimima ja vägagi hästi.

AGa kui kaardin on all kas siis võib selle jõuga ülesse suruda ja seejärel antud toimingud teha?
Mida soovitate kui kaardin on all ja ei funka üldse Big Grin
Kui ei funka üldse siis tee kindlaks kas elekter jõuab mootorisse.Kui ei siis otsi elektrit ja vaata kaitset.Kui jõuab siis vaata kas mootor töötab kui töötab aga ei liiguta siis vaata kas tigu toimib või on seal mõni hammas puudu.
Kõik see eeldab kardina maha võtmist ja tervet päeva nokitsemist.
Jõuga sikutamine annab tulemuseks vaba päeva ,sest siis lähevad hoovakesed katki ja kogu eelnev töö jääb ära.
Kuidas üldse saab pähe tulla jõuga sikutamine? Mitte ükski asi pole kunagi jõuga käinud. Kui üldse jõudu rakendada, siis AINULT mõistusega koostöös.

Mõistuseta jõu kasutamisest tuleb ainult jama, igal pool.
Kalev Kirjutas:Kuidas üldse saab pähe tulla jõuga sikutamine? Mitte ükski asi pole kunagi jõuga käinud. Kui üldse jõudu rakendada, siis AINULT mõistusega  koostöös.

Mõistuseta jõu kasutamisest tuleb ainult jama, igal pool.

Selle pärast küsingi..
Ei oleks eales seda ülesse hakkanud suruma kui mõni teadjamees seda heaks ei kiida. Kaitsmetest olid pooled puudu nii et täidsa võimalikk Tongue
kus kohas asub selle el.kaardina kaitse? Kuidas mootorile ligi pääseb?
sama küsimus, mis eelneval kasutajal.
Allarr Kirjutas:sama küsimus, mis eelneval kasutajal.

Väga porno on sellise asja vahetus...
kõigepealt pead hakkama autost seest lammutama kuna bagasnikust ligi ei pääse. Peatoed ära, katte eemaldad ja siis mässad edasi kuni käes. Kui oled näeerviline ja kannatamatu mees nagu mina siis varu omale 2 pakki suitsu ja palju õlut. Hommikult alustad ja õhtuks on tehtud.
Kuna olen MB omanik alles vähe aega, siis võiks keegi siia jagada infot, et kuidas ma need asjad sealt kätte saan..peatoed siis ja muud pudinad.
Big Grin kuna suitsu ei tee, siis varun topelt õlutBig Grin