Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: 210 küsimus
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
tere siukje küsimus et sõber ostis siis kurvasilmse ja pidi olema veojõu kontrolliga aga ta ei oska seda peale panna.ise ka ei oska tada aidata.aga armatuuris tuli läheb põlema küll aga kuskil siukest nuppu küll ei ole et saaka sisse lülitada või välja
Kui tuli põlema läheb, järelikult toimib. Vanematel Mersudel ei saagi ASR-i välja lülitada, 210 kohta ei oska öelda, vist ka mitte.
major24 Kirjutas:tere siukje küsimus et sõber ostis siis kurvasilmse ja pidi olema veojõu kontrolliga aga ta ei oska seda peale panna.ise ka ei oska tada aidata.aga armatuuris tuli läheb põlema küll aga kuskil siukest nuppu küll ei ole et saaka sisse lülitada või välja

siis on korras aga minumeelest ratta võtab ikka ringi ka
minul on kurbikul sellekohane lülitusklahv keskkonsoolil eespool akende lülitusnuppe. ASR oli vist kirje. Veojõu kontroll välja lülitades hakkab armatuuris pidevalt hoiatustuli põlema. Sees olles annab tuli märku kui kontroll tööle rakendus. Väga lihtne kontrollida mingil libedal asfaldi või veelgi kergem pinnaselõigul.

Andres
Karl Kirjutas:Kui tuli põlema läheb, järelikult toimib. Vanematel Mersudel ei saagi ASR-i välja lülitada, 210 kohta ei oska öelda, vist ka mitte.
üks neli nullil saab vabalt(näpp lülitile)välja lülitada!
Lõoke Kirjutas:
Karl Kirjutas:Kui tuli põlema läheb, järelikult toimib. Vanematel Mersudel ei saagi ASR-i välja lülitada, 210 kohta ei oska öelda, vist ka mitte.
üks neli nullil saab vabalt(näpp lülitile)välja lülitada!

Räägi täpsemalt, mis nupp...... Sul uuema tüübi üks neli null, ma enda omal küll ei saa omaarust.
taadu Kirjutas:minul on kurbikul sellekohane lülitusklahv keskkonsoolil eespool akende lülitusnuppe. ASR oli vist kirje.
ESP Unibrow
ASR on mul ka, lisas ja hilisematel alles ESP, aga päris esimestel oli miski imelik veojõukontroll küll tõepoolest, mida ei saanudki (lülitist) välja lülitada.
Kas vanematel LSD ei eksisteerinud? Sel juhul hakkabki vedama mõlemat poolt. (pole punnsilma mees)
renkju Kirjutas:Kas vanematel LSD ei eksisteerinud? Sel juhul hakkabki vedama mõlemat poolt. (pole punnsilma mees)

ASD
ASD st. jah
Minu kurvakesel on käigukangi juures lisanupp nimega ESP. natuke kõrgemal kui juhipoolse akna näppimine!