Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: küsimus w124 ce kohta
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
nimelt käisin ma ühte W124 2.3ce-d vaatamas. Auto oli aastast 88. Muidu oli auto täitsa OK aga mind hakkasid häirima ühed väikesed kohad, nimelt:

üks taga ratas oli kuidagi väga kõvasti viltu vajunud ja valuvelje peal oli roostepuru. omanik ütles küll et ta vahetas just hiljuti klotsid ära kuna klotsi metall käis vastu ketast. kas asi võis tõesti olla klotsis või on midagi tõsisemat selle taga ja kas ratast saab uuesti sirgeks ajada?

teiseks kui temperatuur tõusis 80-90 kraadi juurde näitas õlisurve näidik 2 ja natukene selle alla. Mootor muidu töötas ilusasti ja ühtlaselt. klõbinat ja loginat ei kuulnud. Kui hullusti see mootor vatti on saanud ja mis olukorras ta võib olla?

Automaat vahetas käiku väiksese nõksuga. kui hull võib see asi olla?

äkki keegi oskab midagi kommenteerida?
ettetänadus
Minu 2.0 hoiab igal pöördel ja käiguga õlisurvet ühtlaselt tipus ehk siis number 3-e peal. Normaalne see olla ei tohiks ,et õli kuumenedes surve nõrgaks jääb. Äkki on sees liiga vedel õli ?
Tühikäigul sooja õliga võib surve tublisti madalam olla, variant, et kui liiga madal, siis õli liiga vähe sees.
õli vedelusest ma ei oska midagi öelda aga õli tase oli norm
normaalne on veel kui surve näitab 1,6....mul jälle läks õli tuluke täna põlema ja survet 1 bar...aga sõidab ja liigub hästi...ei näe muret. Kastis olev jõnks on kulumine...sõita saab ja midagi kriitilist pole.