Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W140 tagatulede vahetus, vana versus uus?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Küsimus järgmine, äkki keegi teinud seda ja oskab vastata:

Tahaks panna oma praamile uue tüübi tagatulesi, päris soodsa hinnaga ebay pakub. Kuid hentsiga arutades avastas ta tagaotsas väikse vahe, pagasiruumi nurgad erinevad. Samas nagu olen näinud linnas vana tüübi küürakaid uute tuledega, ei usu, et kõik luuki vahetanud.

Pildid ka siis võrdluseks:

Vana tüüp

[Pilt: 92129acbb4db.jpg]

Uus tüüp

[Pilt: b3e61d837937.jpg]

Jumal Imre ka puhkab, tema oskaks kindlasti vastata. Sander arvas, et peaks saama vahetada ilma luugita, kuid polnud päris kindel.

Arvamused, kogemused?
Minu küürakaal oli ka nii tehtud lihtsalt oli luugi nurgad relakaga ümaraks lihvitud ja asi ants ,hiljem muidugi lasin korralikult ära keevitada ja korralik värvimine ja asi ants tulemus oli väga hea.
Sul tuled terved ju, milleks vahetada?
Laur Kirjutas:Sul tuled terved ju, milleks vahetada?

Confusedilly: Tjuuning asja nimi, tjuuning. Aga kui luuki vaja ümber teha, jätan asja katki.
Suht hiljuti oli Värvalis taga pauguga vana tulega 140 ja omanik raidus, et temal olid uued tuled mida ta ka sai. Krt mingeid probleeme küll ei kuulnud, et paigaldamisel midagi pahasti oleks olnud.
Box Kirjutas:Suht hiljuti oli Värvalis taga pauguga vana tulega 140 ja omanik raidus, et temal olid uued tuled mida ta ka sai. Krt mingeid probleeme küll ei kuulnud, et paigaldamisel midagi pahasti oleks olnud.

Siis võib eeldada, et raius õiget juttu ja olid ka nurgad ümber tehtud ehk....
Karl Kirjutas:
Laur Kirjutas:Sul tuled terved ju, milleks vahetada?

Confusedilly: Tjuuning asja nimi, tjuuning. Aga kui luuki vaja ümber teha, jätan asja katki.
... ehh Karl Karl ... kui sa kord juba näpu oled Tjuningule andmas ...siis tuleb sul ka stanged-ukseplastid ära vahetada ...ja esituled :wink: ...
... ja need 2 kompamis tundlat taga samuti :bigsmile:
Asi nüüd nii hull ka pole. Lihtsalt tänu dollari soodsale kursile saaks meie rahas kiloga kätte ja mõtlesin, et võiks ju panna vähe värskemad smoke tagatuled.

[Pilt: a21090ee96e6.jpg]

Kuid midagi lõikama-aretama ei viitsi ka hakata.
Karl Kirjutas:Asi nüüd nii hull ka pole. Lihtsalt tänu dollari soodsale kursile saaks meie rahas kiloga kätte ja mõtlesin, et võiks ju panna vähe värskemad smoke tagatuled.

[Pilt: a21090ee96e6.jpg]

Kuid midagi lõikama-aretama ei viitsi ka hakata.
jah ...raske seda teha ilma luuki üleni värvimata . Liig suur tõenäosus ,et need nurgad saavad rooste lemmikkohtadeks :wink:
Olen proovinud uue tüübi tulesi vana tüübi w140le, ringi vaja kindlalt teha tagumine luuk, kas siis nurgad maha, või siis uue tüübi luuk. Lisaks olid ka juhtme ühendused teised. Pesasse sobivad ilusti.
Tänud ja sellega tundub asi selge olema, aamen, lukku.