Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Maanteekohin
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
nimelt asi nii, et sõideti külje pealt sisse. Peale seda kui parandusest tagasi tuli kostab välismüra rohkem sisse, siit küsimus kas keegi teab mis seda põhjustada võib. kas seal ukse sees on äkki mingi vill või matid vms. mis halvasti tagasi pandi
Paranduses vahetati ära esimene uks. tagumine peksti sirgeks

autoks siis S 430L 99 a
Esimene asi kohe, mis meelde tuleb - pigimatid panemata. Endal sai ka juhiuks ära vahetatud ja peale remondist kätte saamist kolises masina uks nagu Mossel. Mõra oli ka suurem. Peale seda, kui tagasi viisin ja lasin matid ka sisse panna, muutus asi märgatavalt. Kus tehti muidu? Mul Hitehis ja muidu töö kallal ei saanud nuriseda, va. siis see, et pidin korra tagasi viima.
Ma läheks sõidaks kuskil tolmusel teel korralikult ja vaataks siis selle ülestaotud ukse tihendid ka üle. Ehk vähe kiivas ja rohkem polegi müra jaoks vaja.

Proovida võib ka näiteks Statoili pesulaga, kas ajab selle ukse tihendite vahelt natuke vett sisse (kuigi tolmune tee annab vist parema effekti, see rsk poeb igalt poolt sisse).
Martin Kirjutas:Esimene asi kohe, mis meelde tuleb - pigimatid panemata. Endal sai ka juhiuks ära vahetatud ja peale remondist kätte saamist kolises masina uks nagu Mossel. Mõra oli ka suurem. Peale seda, kui tagasi viisin ja lasin matid ka sisse panna, muutus asi märgatavalt. Kus tehti muidu? Mul Hitehis ja muidu töö kallal ei saanud nuriseda, va. siis see, et pidin korra tagasi viima.

Mul kindlustus saatis kuhugi külakolkasse, kiitis et hea koht kuid nüüd auto koliseb ja külg ka sitasti tehtud. Vahetavad vist tagumise ukse ka ära(seal lauge mõlk mida alguses ei märganud).
Olen kuulnud et pigimatid just jah ukse kolina vastu, kas siis mul on asi tihendites. endal tekkis mõte et uus uks mis pandi (tegelt se oli ka kasutatud) ei istu täpselt omal kohal ja nii ei ole ka tihendid vastus