Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: K: Mercedes-Benz S 320 CDI 3.2 145 kW
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere!
Mul selline mure et tahaks soetada endale mingit mersut aga ei suuda otsustada millist! Tahaks enne teada mis klassi oma on see kõige parem, et ei laguneks ega roostetaks! Ja samas võiks olla ökonoomne ning suur!:biggrin: Tõin ühe näit ka
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=503280
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/...24_ee.html

Kellel on teadmisi siis olen tänuik kui seda minuga jagate!
esimese auto kohta võin sulle palju asju öelda
seda müüs mu sõber 200000eeki eest ja praegu jälle müügis
ta ütles et hakkas jamama ja ta tahtis müüa kiiresti
teise isendi kohta ei ütle midagi peale seda et võttab palju õlit
Aa siis see on nats jama! Aga üldiselt kas tasub endale tuua 2000-2006 aasta mersut ja millist! Kas E,C,S kassi oma?
velvo6 Kirjutas:Aa siis see on nats jama! Aga üldiselt kas tasub endale tuua 2000-2006 aasta mersut ja millist! Kas E,C,S kassi oma?

Kui tahad vastupidavat Mersut siis võtta W140
kui sulle poh**** siis võtta W220 320CDI kuid parem valik on Eesti oma hooldusajalooga
no see on küll viimane koht kust tasub ültse autot endale soetada "Saksa Auto kasutatud liisinguautod" tõsiselt ära ratsutatud,hullult räsitud,liisingust tagasi tulnud pellerid,odokad on 100% keritud...:flaming:
Kui tahad w220 ja 3.2 diisel mis oleks nii tehniliselt, välimuselt, kui ka sisemuselt nagu uus siis osta meie masin ära http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?...rhash=88da Lisaks veel keyless-go,LANG kere,Facelift variant, 4xel istmed ja palju muud pahna + uueauto lõhn. LS on ainult 49 000km...müügis kuna autosid on niipalju et mersut igapäevaselt eesti kehvadel teedel lammutada ei raatsi ning seetõttu peamiselt seisab.
92S500 Kirjutas:Kui tahad w220 ja 3.2 diisel mis oleks nii tehniliselt, välimuselt, kui ka sisemuselt nagu uus siis osta meie masin ära http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?...rhash=88da Lisaks veel keyless-go,LANG kere,Facelift variant, 4xel istmed ja palju muud pahna + uueauto lõhn. LS on ainult 49 000km...müügis kuna autosid on niipalju et mersut igapäevaselt eesti kehvadel teedel lammutada ei raatsi ning seetõttu peamiselt seisab.

Ta tundub ikka otsivat ca 200 kilo maksvaid, vaevalt sa sellist alet teed :-)
Kui sa 400 000 tingida lased siis on auto minu!:wink: Selline on just see mida ma tahan, aga raha napibConfusedad: Üks variant on veel, vanem S-klass. Kas need on vastupidavad?
Kui mõtled w140 siis on see kindlasti vastupidavam ja hooldada ikka tiba odavam, need airmaticud ikka kipuvad w220 minema ja remont on kirves.