Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: "E Class (W124) Owner's Bible" kellelgi ?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
ongi sihuke küsimus, et kas keegi teab, kust kohast netist seda leida oleks võimalus või soovib keegi seda kuskile üles uppida ?
Tere,

Olen sellesinase raamatu omanik, kuid kuna tegemist on niivõrd mahuka teosega, et seda saaks peaaegu kallaletungi puhul enesekaitseks relvana kasutada, siis ma ei kujuta ette, kuidas seda "üles uppida" suudaksin. Selle raamatu skaneerimiseks kuluks mitte päevi, vaid ilmselt mitmeid kuid.

Tegemist on puhtalt USA turule müüdud autode võtmes kirjutatud raamatuga, seega räägib vaid 6-silindrilistest bensiinimootoritest ja veidrusi on seal teisigi (näiteks kogu raamat on mustvalge), kuid üldjoontes on ta päris hea kirjatükk öökapi peal hoidmiseks küll.

Ise tellisin ta mingist internetiraamatupoest.


Parimate soovidega,

Tauno Mõts
4silindriliste kohta pole midiagi kellelgi ? ?
Amazonis olemas.
vene ja inglise keeles on palju neid
ja google on sinu abiks
kui ei leia siis küsi
Olemas selline asi. Mingi summa eest valmis omanikku vahetama.
mis see summa on ja kas 230 ce on sees? (97kw, 1993a, automaat.)
argonaut Kirjutas:mis see summa on ja kas 230 ce on sees? (97kw, 1993a, automaat.)
intsuonu Kirjutas:http://www.mediafire.com/?fwjkyjhhgfm
mis sellel viga on?
see on see lihtsa sisuga manual, kus tutvustab su autot ja annab paar näpunäidet, mul oleks vaja aga seda põhjalikku remonttööde manuali Smile
argonaut Kirjutas:see on see lihtsa sisuga manual, kus tutvustab su autot ja annab paar näpunäidet, mul oleks vaja aga seda põhjalikku remonttööde manuali Smile
selge, ei hammustand läbi. oleks võind siis pealkirja vastava panna. Unibrow
olen kyll otsinud kuid tundub et saab vaid tellida raamatukujul ja teatava summa eest....samas kui jooniseid tahad siis enamus asju ju olemas aadressil..detali.ru...ise leidsin sealt oma automaatkasti läbilõike suurema vaevata yles...edu!
selge sis. eks tuleb raamatupoodi sammud seada Smile
http://www.amazon.com/Mercedes-Benz-E-Cl...pd_sim_b_4

Mercedes-Benz E-Class Owner's Bible: 1986-1995 (Paperback)
Hind : $26.37
Kunagi keegi siit foorumist laadis üles W124 (Kaasa arvatud E-klass) ca 180 Mb suuruse sisse skännitud SOOME-keelse remondimanuaali. Internetist enam linki ei leidnud. Mul on see fail arvutis olemas. Kui keegi annab koha, kuhu see üles laadida, võin seda teha. ( Mul pole endal vaba serveriruumi)
Priit Kirjutas:Kunagi keegi siit foorumist laadis üles W124 (Kaasa arvatud E-klass) ca 180 Mb suuruse sisse skännitud SOOME-keelse remondimanuaali. Internetist enam linki ei leidnud. Mul on see fail arvutis olemas. Kui keegi annab koha, kuhu see üles laadida, võin seda teha. ( Mul pole endal vaba serveriruumi)

ise "leidsin" ka igasugu manuaale. nii E124-le kui ka teistele kuid mõni on lausa 2 CD-d ja ligi Giga suur nii, et kui kuskil kellegil on ruumi siis võin need ülesse laadida.