Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: probleem ja peavalu...tulede pesuriga.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kaevasin paartundi mootoriluugi all ja mõhkugi.juhtmetepilti oleks hädasti tarvis w124-le.Viga nimelt selline et,tuledekojamehed töötavad aga pesuvett pääle ei tule?Kindel on et,pesuri mootor on ok.Appi,omal mõistus täitsa otsas:burn:Olen otsind skeemi aga tulemusta.
Kui pesur ok, siis saab ju viga olla ainult voolikus endas mida mööda vesi pesuri mootorist tuleb. ja neid on ju kaks, üks esiklaasile, teine tuledele...
Kiri vist ebaselge,täpsemalt proovin:kaks pumpa on paagi küles,üks tuuleklaasile,teine tuledele,tuuleklaasi oma toimib,aga tulede oma mitte.Lased voolu pumbale peale siis pritsib tuledele,nupust mitte,ehk pumbale ei tule voolu pääle.:help:
kriipspoiss Kirjutas:Kiri vist ebaselge,täpsemalt proovin:kaks pumpa on paagi küles,üks tuuleklaasile,teine tuledele,tuuleklaasi oma toimib,aga tulede oma mitte.Lased voolu pumbale peale siis pritsib tuledele,nupust mitte,ehk pumbale ei tule voolu pääle.:help:

kirjutan veel avastusi,akna psuri voolujuhe tuleb pumpa ja läeb edasi teiserüüsi,ellest rüüsist aga tuleb välja tulepesuri voolujuhe milles voolu pole?Tundub,oletan et,vool tuleb nupust aknapesurisse ja läheb edasi kohta mis kontroolib kas tuled põlevad ja siis edasi tulepesurisse.Kust saab tulepesur(õigemini peale tulev vool) teavet tulede põlemise kohta???Kaitsmeplokis seda värvi juhet pole,olen selles kindel.
võin küll eksida, aga pakun siiski omapoolse variandi:

kas asi ei võiks toimida nii, et siis kui tuled tööle paned siis saab pump voolu peale samast ahelast ja salongi lülitist annad peale massi. oleks nagu loogilisem variant.

samas kui asi teistpidi toimib siis peab kuskil olema mingisugune relee misühendab vooluahela järgi siis kui tuled töötavad. et relee siis on see mis elektrooniliselt kas laseb sul tuledepesurit kasutada või mitte
Mõte iseenesest hea,aga miinus ehk kere tuleb mõlemile koguaeg peale.Elektri skeemi oleks hädasti vaja!!!!!:confusedangry:
kriipspoiss Kirjutas:Mõte iseenesest hea,aga miinus ehk kere tuleb mõlemile koguaeg peale.Elektri skeemi oleks hädasti vaja!!!!!:confusedangry:
Tere,jälle leidsin vea,suur abi oli venelehekülelt DIAKOM.RU.Kui kellelgi veel vanema autoga probleeme on,leiab sealt täielikud elektri skeemid.Teema sellega läbi.