Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w124 päevatuled,ei saa teisi ikka tööle?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tüütasin umbes kuu aega tagasi kõiki oma lähituledega,mis peaks ise põlema minema,skandinaavia variant,aga võtta näpust!Olen nüüd ise "kaevanud" ,nõu küsinud,j.n.e.... Teema ise:Töötava mootoriga pargid põlevad,va.numbri-ja lauavalgustus.Nii nagu peakski aga pooltuled on puudu?:pissed2:Tuledelülitist keerates on kõik nii nagu peab,lähi,kaug,udu ees ja taga,kõik ok.Puudu on ainult käiva mootoriga lähi laternad?kaismed terved,releed on ka testitud.mõistust vähe ja see viimanegi hakab otsa saamaAngry
Pole kuulnud, et tehas oleks W124 paigaldanud päevatulede automaatikat.
Küllap kusagil ise pandud. Otsi üles relee mis sul töötava mootoriga tulesi lülitab ja hakka sealt rida ajama. Kus see asuda võib ma juba mingis teemas kirjutasin.
Aku juures on pistik, kuhu jooksevad genekast juhtmed, vaata kas sinna pole keegi ise ühte lisa juhet ühendanud? Mina olen sealt päevatulede automaatika releele toite võtnud. Kui on hakka mööda seda juhet minema ja leiad relee üles.
otsin homme,täna pime juba,on veel variant,autol on miski alarm klots mis on lisana pandud ja see kui röökima pistab,vilgutab pooltuledega?kas sealt ei või kamm hakkata?Confusedilly:
probleem lahendatud,6h. läks.tuled põlevad,tehase süsteem,relee on armatuuri kellade taga,relee sees:kaks magnet releed ja diood ,veel halb külmjoode.Tinutasin otsad üle ja kõik toimib!!!Olen rahul.Teema lõpp ja tänx nõuannete eest.:biggergrin::biggergrin::biggergrin: