Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Hinnapäring - W123
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Ei tea, kas sattus nüüd õigesse alafoorumisse, aga igatahes:
Kui palju oleks orienteeruv hind ühe W123 kere masina eest. Muidu pidi kere kõva olema, aga tagumised vedrukannud läbi. Plaan on kasutada masin varuosadeks. Hind pandi ette - 6000. Endale tundub natuke paljuvõitu, kuid mida arvavad teadjamad? Lähipäevidel plaan minna masin üle vaatama.
6 k eest saab juba sõitva 123, vaata kuulutusi a24's
allan1 Kirjutas:kui vedrukannud läbi siis tagaosa on ka "alla vajunud"( eriti hästi näha tagant või eest vaadates küljeliistu). Oleneb mis osi tahad sealt, kere oletavasti läbi. Hind on väga suhteline. Põhimõtteliselt kui kere otsa saab siis on ka kogu muu tehnika õhtal, kui just pole vahepeal remonditud/asendatud.

Toetan allan1 arvamust.
Eks arvesta ise, kui palju iluvidunad ja tehnika selle kere sees/peal Sulle väärt on.

Kere kaal on nii 500 kg, mille eest Kuusakoski maksab tänahommikuse seisuga 2850 eeku tonnist...

Kui teemaks on tavaline plank kolm, kus iluvidinad kah vigased, siis on selgelt palju küsitud.
Tagaosa on tõesti alla vajunud, nimelt hakkas masina praegune omanik tööle sõitma, kui ühel hetkel masin "maha istus". Mis mulle muret teeb on see, et masin on peale seda seisnud. Masinat vajan nii keredetailide, mehhaanika, kui võib-olla ka sisu pärast. Plaan jätta ta varuosadeks, et kui midagi vaja, siis hea kohe maha keerata. Oleks vaja teada, kui palju küsitakse sellise masina eest, eeldusel, et kere esiosa on korras ja masin käima läheb.
Eks ta sinnakanti kipub olema, sest Kuusakoski pakub komplektse auto eest 2 krooni kilost...:mad:

Nagu ütlesin, vaata omale vajalike vidinate hinna järgi. Mina pakuks korras mootori ja sisu korral kolm kEEK (romuhind selle auto eest), eks omanik otsustab.

Kusjuures keskmine eestlane saadab selle jutuga pikalt ja viib oma sara Kuusakoskisse, kuna siis on ta vähemalt ise kogu raha saanud (välja arvatud transport), mitte teadmata arvu kroone mulle kinkinud!
pane hind 3k ette. rohkem pole mõtet pakkuda. a24jas küllalt selliseid masinaid millel üv-gi olemas. eilegi leidsin ühe. 3900 oli hinnaks vist a üv läbi. liialt ära küll maksa.
v6sa Kirjutas:Kusjuures keskmine eestlane saadab selle jutuga pikalt ja viib oma sara Kuusakoskisse, kuna siis on ta vähemalt ise kogu raha saanud (välja arvatud transport), mitte teadmata arvu kroone mulle kinkinud!

Kas see oli kivi minu kapsaaeda:biggergrin: