Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: spray konditsioneerile
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere!
Mul hakkas konditsioneer haisva õhku puhuma. Olen kuulnud, et on selline spray, mille tuleb konditsioneeri süsteemi sisse pritsida, siis ta nagu desinfetseerib kogu süsteem ja parandab õhku n.ö. kvaliteet.
Kas keegi teab, kust ta leida saab?

Tänan
Proovitud ja toimib. WÜRTH

[Pilt: 893540.jpg]

Wurth Air Conditioning & Heating System Treatment


A special formulation to handle the problems associated with moisture and deposit accumulation in heater and air conditioning systems.  With a powerful lemon fresh fragrance, the chemical odor counteractant system does not just cover up malodors but effectively eliminates them at the source.  Refreshes systems that have been subjected to cigarette smoke, food odors, pets and other undesirable aromas.  Uses a forceful spray and easy-to-use actuator with an extension tube assembly to allow for access to recessed chambers without disassembly.  This water based product does not contain any CFC's or other ozone depleters.  Excellent for use in your car, truck, RV, boat, plane and other motor vehicle systems.  
Tänan info eest.
Aga... kus ta müügis on?!!!
würth ei müü enam ilma lepinguta kliendile mdagi.
ben autkaupades pärnu mnt-l info-auto kõrval on sellist vahendit müüa ja autoasi müüb ja comma oma.
Suur tänu info eest kõigile!
Kui Würthist midagi väga vaja, siis võib saata mulle maili, küll saab need asjad kätte. Egas siis lepingu pärast saa asjad ostmata jääda.
kaido Kirjutas:Kui Würthist midagi väga vaja, siis võib saata mulle maili, küll saab need asjad kätte. Egas siis lepingu pärast saa asjad ostmata jääda.
Väga hea, ma oleks küll selle spray huviline.
Teema jätkuks...kõigepealt tänud Kaidole, kes mulle selle spray tõi. Nüüd aga selline küsimus, et õpetuses kirjas, kuidas tuleks see pihusti pista kondensaatvee äravoolu torusse ja siis seda sinna pihustama. Kust kohast ma selle kondensaatvee äravoolu toru üldse leian?
vaata kui auto töötab ja kont järgi on siis tilgub auto põhja alt kondents vett, seal see ongi
Martin Kirjutas:Teema jätkuks...kõigepealt tänud Kaidole, kes mulle selle spray tõi. Nüüd aga selline küsimus, et õpetuses kirjas, kuidas tuleks see pihusti pista kondensaatvee äravoolu torusse ja siis seda sinna pihustama. Kust kohast ma selle kondensaatvee äravoolu toru üldse leian?
OK, eks siis tuleb põhja alla ronida Smile. Tänud.
Kõige lihtsam on haisuga tegeleda nii: Paned kõige kuumemat puhuma ja lased ca 30minti puhuda. Teed kõik aknad natuke lahti, et õhk liiguks. See kuivatab radika ära ja nagu vanasõna ütleb:"Kuivand s*** ei haise."Rolleyes
Ise pole kunagi aerosoolidesse uskunud ja kasutan eelnimetatut viisi. Kui sellel tegevusel on ka miinus pool: ei kõrvalda haisu igaveseks.:bash:
mina kasutasin comma konditsioneeri puhastajat seda oli väga lihtne kasutada ja see toimis väga hästi.
KASUTAMISJUHEND:
Lihtne kasutada – käivita mootor, lülita sisse konditsioneer või kliimaseade, samuti salongiküte, lülita ventilaator tööle.
Seejärel aseta “pomm” auto põrandale ning aktiveeri see – sulge koheselt auto uksed ja auto hakkab täituma uduga.
Peale 5 minutit ava uks – auto salongi õhk on täielikult puhastatud – õhk on desinfitseeritud ka kütte- ja jahutussüsteemides.

http://www.comma.ee/?id=38039