Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: K:MB w211 vastupidavus?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tervist mul on soov tuua saksast w211 220 cdi ,tegu on siis 2003 a masinaga ja oleks siis küsimus ,et kuidas selle masina vastupidavusega on?Olen kuulnud ,et elektroonikaga on probleeme ,aga pole kindel kas see tõele vastab nii et vastused on oodatud:biggrin:
Siin on selle tarvis päris palju teemasid olnud. Aga üldiselt on asi niii et ikka lase konkreetne auto lihtsalt diagnostist läbi. Ja vaata 2003.a. ja nooremaid!
soovitaks kindlasti 2004 lõpu poole masinatest alates vaatama hakata, kuna algusaasta autodel on väga palju lastevigasid.
Ning kuna sinu soov on 220cdi, siis üks kõige parem soovitus oleks see, et KONTROLLI kindlasti, et tegu poleks TAKSOGA. Vaata kõrvalistuja istme juures põranda juurest vin koodi kohta, ning et seal ei oleks jälgigi kollasest värvist, ning teine kerge variant on vaadata spidoka settingute menüüst, et poleks takso seadistuste võimalust. Jutu mõte on see, et vana takso taastamine ja kordategemine võib minna jube kalliks.
ei ole see asi nii hull, enamus asju oli juba 2002 aastaks korras kui 211 välja tuli (203 on põmst. sama tehnika), dislade radika jamad said korda 2003 lõpuks. elektroonika kalade vastu aitab softi uuendus või lihtsalt "restart".

väga hea auto on, sellest hind ka nagu kivist.
Suur tänu vastajatele :biggrin: Seda takso asja olen ise ka mõelnud,sest miks mõnel 100tuhhi läbinud w211 on rool ja istmed(kõik istmed !!!) kulunud.Eks siis enne ostu lasen üle kontrollida.
Kui ma saksas käisin, siis seal taksoga sõitsin - oli 280 CDI, siis sellel olid kõik astmelauad teibitud, plafooni all oli seemisnahk ja juhet polnud - akuga siis. Samuti olid roolil ja istmetel katted.

Nüüd neil seal uus teema - taksod 3 ks aastaks kasutusrendis ja selle võrra on kuumakse odavam, kui selliseid abivahendeid kasutatakse, ja taksojuht rääkis, et need autod pole isegi taskovarustusega tellitud, seega ka win ei anna teada.

Et siis varsti võime ka oma teadmata osta taksomersusid, samas, kui jällegi korralikud on, siis ehk elab üle.
Samas need taksod saavad ju korralikult hooldust ,võivad olla isegi paremas seisundis kui mõne tavainimese käes olnud.