Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Mis ootab ees?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Nii... Lugu siis selline, jahutusvedelik kadus ära, üsna kindlalt on see käigukastis. Paisupaagi kork on alt paksu ollusega koos. Kasti õlitase kõvasti üle. Üle 2 käigu enam ei lasknud vahetada ka, 40km/h ja 3500p/min
Kast vajas nagunii remonti,selle hinda ma tean.
Mis nüüd tuleb veel lisaks? Radika vahetus?



Autoks w124, 2.8
kui paisupaagi kork on alt ollusega koos, siis tõenäoline et plokikaan või kaane tihend. kahtlen, et tosool sul nüüd kasti on jooxnud. üldiselt on k.kastidel eraldi õli jahutuse radikas. ja tosool kastist läbi ei käi. ei ole vähemalt isiklikult kohanud sedasorti lahendust aga eks autosid on mitmeid.

paisupaagi korgi all olev ollus tähendab üldjuhul seda, et mootoriõli satub jahutussüsteemi. aga keera kasti punn alt ära. sealt peaks siis esialgu tosooli tulema hakkama kui tosool kastis. tosool ja õli ei segune minuteada.
ja miks puutub sellesse süsteemi radikas?
Õigus!
Autosi on mitmeid, Mercedes-Benz kuulub nende hulka kellel on käigukasti õlijahutamine toimib mootori jahutusvedeliku sees. Ehk siis käigukasti õli toru on suure jahutusradika sees.
124 on kastiõli jahutus põhiradiaatori allosas, nagu Laur ütles. Kas ka uuematel, ei tea. Aga 210 on sama muret esinenud.

Kõige valusama nätaka sai ilmselt kast, kui üle teise käigu enam ei läinud. Eks jahutussüsteem on kah oma osa saanud ja selle puhastamine saab huvitav olema. Loodame, et soojenduse radikas umbe ei läinud. Kui keegi sinna pole lekkepeatajat toppinud, siis on lootust...

Radikas kuulub vahetamisele, kust see vedelikukadu mujalt ikka toimus. Remont on suhteliselt lootusetu üritus, uus ei maksa miljoneid.
aijah krt, unustasin et asi hoopis niipidi käib. algul hakkasin mõtlema et kuda see tosool kastist läbi käib, aga nüid tuli meelde, et kunagisel japsil oli kaa suure radika sees õlitoru.

ilmselt jaanipäevast veel mõned jääknähudSmile
Kui sinna 2,6 moto radikas istub siis mul üks seisab nurgas, paar aastat kasutatud vaid.