Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: E200 W123 Plokkikambri kaane küsimus.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tervist! Endal 81' a 2.0bensiin 80kW mootori ja W123 kerega masin. Sai ostetud uus plokkikambri kaane tihend, kuna vana ajas läbi kohati. Vana tihend oli selline: Mootori sõitjate poolses otsas nukkvõlli otsa juures on tihendil seest täis poolkaar, mis läheb plokki, kamri kaas on sealt sile. Mootori nina poolses otsas oli tihendil seest tühi poolkaar, mis läks kambri kaane sisse. Plokkis oli seal sammuti tühi poolkaar, kuid seal käis sees selline tihendiga ümbritsetud "ketas". Uuel tihendil on mootori nina poolses otsas sammuti seest täis poolkaar ja eeldab, et kambri kaas oleks selle koha pealt sile. Siit siis küsimus, kas neid kambri kaasi oli mitut malli, või sain ma poest vale tihendi?
Tervist,neid tihendeid on jah erinevaid versioone,kui mina käisin enda W123 230CE-le seda samust tihendit ostmas siis minu mälu järgi oli kataloogis 2,3 l mootorile neid tihendeid 3 sorti.Osadele mootoritele käib sinna ette otsa nivoopump.
EDIT: Alles nüüd panin tähele, et tegin küsimuses "väikese" vea. Nimelt mõtlesin ikka klappikambri kaant. Aga sain juba õige tihendi ja mootor käib, nagu kell.