Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Spidomeeter S350 W140
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kas keegi teab, kus asub spidomeetri andur. Mul on kuskil vigane ühendus, kuna spidokas väiksel kiirusel mängleb ülesse ja alla. Vaatasin, kasti küljest ma mingeid andureid ei näinud.
arvan et sul pigem kellade osa tuksis. spidokas hakkab nii üldjuhul tegema kui teda on keritud.
Viga leitud, võtab info vasakust ABS andurist. Andur ise korras, kuid juhe tuli välja vahetada(uus andur maksab kuskil 7000kr).

Teema võib lukku panna.
kaido Kirjutas:Viga leitud, võtab info vasakust ABS andurist. Andur ise korras, kuid juhe tuli välja vahetada(uus andur maksab kuskil 7000kr).

Teema võib lukku panna.

abs andurit olen vahetand 95a s350. kallis oli ta küll aga mitte niikallis. 1500.- eeku oli või isegi 2500? vist ikka alla kahe tonni. töömees lõhkus ära rattalaagrit vahetades ja seletas, et polevat tema süü olnd.
minuarust kiirust näitas siis küll aga ei töötand püsikiirushoidja, külgliisemisvastased seadmed ja veojõukontollid, abs.
enne facelifet asus andur difris? facelift oli rattas
Mina räägin vasakust esimesest andurist(originaal), ülejäänud võivad odavamad olla.
kaido Kirjutas:Mina räägin vasakust esimesest andurist(originaal), ülejäänud võivad odavamad olla.

a originaal, no jaa nende originaalide ja silberi hinne
ad enam ei üllatagi Nod
Üldiselt need b andurid ei ole kõige töökindlamad. Kui nad üldse tööle hakkavad.
Tean seda omaskäestki mul ka küürakal see läks esinduse oma maksis siis sellel ajal isegi minu arust 8 kilo ligi.Aga ma sain 1500 siis romulast.Ja b grupi osast nagu pole siiani kuulnugi.Ja minu arust oli ta ilma andurita see oli ainult juhe andur käis veel eraldi juurde.Aga sümptomid olid mul järgmised.Mul oli 4,2 bensiin.Rool oli raske ja ei töödanud abs asr ja püsikiiruse hoidja jõnksutas ja spidomeeter pani ka ohtrasti segast.