Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: 123-e peeglid 124-le
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Mul vist varastati cubel öösel peeglid ära, kui just keegi neid ei laenanud. Krt. Kätte neid ei saa, see on ju kindel. Kardan ,et kui panen uued siis on jälle varsti läind. Pole ka kõige odavamad asjad. 123-e omi vist ei pätsata. Ei tea kas saab 124-le panna kõige täiega?
Kas lihtsam poleks vargakindlaks peegleid teha?
Kupeele jää eriti ilus . . .

Mul üle m3 stiilis kroompeeglid . . . mis täitsa kenad jäid ühel kubel.

Võin homme pilti teha peeglitest.
pane orig peeglid tagasi ja lase "trellid" või midagi ette panna, siis reeglina ei võeta kui just koplis või lasnas auto ei seisa.
Ma tegin endal Lasnas sellise triki ,et tõmbasin peeglile keskelt nö.rahapakikummi ümber ja panin siis peeglid külge(tundub ,et siis narkar arvab,et katki on , selleks ka see kumm seal)peale seda pole enam näpitud õnneks.Muidu 2 korda lasnas tuuri pandud teistkorda sain muidu kohe tagasi ka ,sest tüüp tuli mulle endale minu peegleid 10min hiljem tagasi pakkuma Big GrinBig Grin
Kui trellid ette panen äkki siis kisuvad koos korpustega auto küljest lahti.
motodoktor Kirjutas:Kui trellid ette panen äkki siis kisuvad koos korpustega auto küljest lahti.

Pole kuulnud küll et kisutaks.

Laagris on üks W202 millel on peeglinurkadesse kleebitud kõveralt musta teipi,nagu oleks peegel maha koorunud või lahti pudenenud (oehhh,mida kõike välja ei mõelda).
Olgu proovin selle trellitriki veel ära enne kui peegleid teistsuguste vastu vahetama hakkan. Originaalid mu arust köikse kenamad kah.
Mul oli ka trell ees.....ma ei tea see vend oli vist paduuimas sest tuuri panna üritas ikkagi.Lõpptulemus oli see, et tegi mu peegliklaasi praod sisseUZI