Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Kojamees streigib
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere .Mure selline,et keas keegi Pärnus oskaks kojameeest natuke näppida ja kaeda mis seal viga on?Ise ei julge käppima hakata ja Tallinna ja Pärnu esindused ei viitsinud sellega tegeleda!Kas see on mingi Mercedese Esinduse probleem,et suhtumine selline natuke üleolev?Auto ostes oli kojamees juba vigane aga nüüd jääb hoopis poole klaasi peal seisma ja vahest ragiseb ka midagi.Aga kui kõvasti vihma tuleb siis töötab ilusti.
Autoks siis Merceds Benz C180T
kasutasin otsingut ka aga ei leidnud midagi.
Äkki keegi on nii kena ja annaks infot.
Hm, mul oli selline jama, et tegi vasakult paremale liigutuse ära ja siis tagasi tulles jöi poole peale, täitsa alg asendisse pidin käega kaasa aitama. Viga oli selles, et seal on mootor ja selle otsas istub üks plaat, kus sees ümmargune plastik koos hammastega, nendel olid hambad maas enamjaolt kõik. Silberist ostsin uue mootori, Valeo oma, hind oli 2400 krooni. Autoks c240 97 a.
Usun,, et tegemist sama asjaga, aga see, et ta vihmas eilmaga ilusti töötab, see rikub asja ilu vits ära
vihmase ilmaga töötabki üldjuhul parmini, sest tal parem klaasi peal liikuda. klaas ju märg ja libe. aga esialgu võiks proovida määrida liigendeid ja pukse.
endal 124 ja oli suht sarnane asi...aga sai ta maha võetud ja õlitatud natu ja oligi nagu uus...nüüd üle aasta möödas ja sama töö tuleb uuesti käsile võtta Big Grin
Kas kusagil migit pildimaterjali ka on kuidas lahti võtta?Igast muud pildimaterjali leidsin aga seda mis vaja nagu kiuste ei.
Sai siis lahti lammutatud ja üllatus üllatus,katki oli see alumiiniumist või messingist raam(pooleks)Ime et ta üldse pühkis?Nüüd uus raam või korpus ja korras jälle.
w202 kojamehe mootoril on plastmassist hammas ratas ja selle hambad viskab üle kui kojamehe sees olev agregaat kuivaks jääb ja ega muud üle jää kui uus kojamehe mootor ja kojamees täitsa lahti lammutada ära puhastada ja mingit vasemääret või sellist täis lasta see silinder mis kojamehe pikkust reguleerib.

(viga selles ,et see korjab sinna tolmu ja määre kuivab sees ära)