Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: takso )))
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
[Pilt: photoshare.ru-1435963.jpg]
Venemaal on kõik võimalik
võtame 3 aasta peale liisingusse, 0 sissemaksega ja ilma jäägita, saame ca 180000 krooni kuus liisingu makseks. Oletame et päevas sõitab 200 kilti maha, see teeb kuus 6000 kilomeetrit, see teeb 30 krooni kilomeetri kohta. kütus ja muud jooksvad kulud võiks moodustada 5 krooni kilomeetrist, pluss juhi palgakulud koos kõigi maksudega 40 000 teeb kilomeetri hinnaks 42 krooni. 8 krooni paneme firma katteks ja käibemaksu kah otsa teeb kilomeetri hinnaks ca 60 krooni ja firma teenib aastas 570 tuhat krooni puhast tulu. Ütleme nii, et 60 krooni kilomeeter taksot leiab eestistgi ja siin ei ole arvestatud sõidu alustus tasu. Ainus küsimus on selles, kas taolisel taksol jätkub kundesid 200 kilomeetriks päevas ja sedasi iga päev.
h2x0r Kirjutas:võtame 3 aasta peale liisingusse, 0 sissemaksega ja ilma jäägita, saame ca 180000 krooni kuus liisingu makseks. Oletame et päevas sõitab 200 kilti maha, see teeb kuus 6000 kilomeetrit, see teeb 30 krooni kilomeetri kohta. kütus ja muud jooksvad kulud võiks moodustada 5 krooni kilomeetrist, pluss juhi palgakulud koos kõigi maksudega 40 000 teeb kilomeetri hinnaks 42 krooni. 8 krooni paneme firma katteks ja käibemaksu kah otsa teeb kilomeetri hinnaks ca 60 krooni ja firma teenib aastas 570 tuhat krooni puhast tulu. Ütleme nii, et 60 krooni kilomeeter taksot leiab eestistgi ja siin ei ole arvestatud sõidu alustus tasu. Ainus küsimus on selles, kas taolisel taksol jätkub kundesid 200 kilomeetriks päevas ja sedasi iga päev.

Arvestades venemaa rikkurite rahalist seisu siis ma ei imesta ,et sellel taksol on pidevalt tuli kolvil.
Nägin sellest firmast saadet.
Juht lubas osta veel 25 Maybach -i, 100 Volksvagen Cayenne -t ja midagi veel.
Kilomeetri hind on 1000 rubla. :wow:
Ja kliente pidi olema jalaga segada.

Saatejuht nentis lõpuks : "Jah, seda saab juhtuda ainult meil Moskvas".
jällegi näha et mersumees Big Grin volksvagen cayennBig Grin porsche ei olnud äkki või? Confusedmash:
400 krooni kilomeeter, sama arvestusega 200 kilti päevas teeb see kuu peale 2,4 milli, ytleme nii, et liisingumakse on seal lihtsalt kommiraha Smile Kolme aasta peale 86 milli, millest 6 milli on auto hind. Selliste näitajatega ostaks minagi neid 25 tükki veel.
MIQ Kirjutas:jällegi näha et mersumees Big Grin volksvagen cayennBig Grin porsche ei olnud äkki või? Confusedmash:
Ei, Kolkswaagen toodab, Porge teeb järelaitamist/facelifti.
See asi on automaailmas väga levinud.
.... mondeo-Jaguar X-type.
Astma 626-.... Probe.
Opel Kadett-naabrimehe uus KIA...
Igatsugu Jumperid, jne....
ja jah
Jaguar ja Land Rover on nüüd India autod
Tata