Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Mercedes Saksa autotööstuse lipulaev
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
Confusedad:Minu ostetud Mercedes-Benz kujunes küll üheks suureks murelapseks.Autoks on c220d 1996 w202.Sai ta ostetud raadi autoturult.Esimesel päeval ilmnesid juba neli väiksemat õlileket.Helistasin müüjale,et olgu korda tehtud,teadsin et 7 päeva seadus kehtib.Viisin auto tema juurde,3 suutis ta kõrvaldada.Paari päeva pärast tagasisaamist hakkas reduktor ulguma,selleks ajaks oli 7 päeva täis ja jägi see minu remontida(laagrid olid läbi).Täna õli kontrollides avastasin,et õli oli viimasest kontrollimisest kõvasti juurde tulnud,lükkasin näpu paisupaaki,mis seejärel süsimust.Mis arvate kas plokikaanetihend või plokk ja mis võiks remont maksta?
Ja muidugi on talle ka mingi vale sumbutaja alla ratsitud keskmine pütt on mingi imeväike pandud,sellest ka vist vali müra kui gaasi põhja lükkad?
Muidugi lekkis tal veel klaasipesuvedeliku paak aga see juba väiksem mure.Aku kooles ka õige pea pärast ostmist ära.Mingi vibra tekkis ka järsku ükspäev rooli kui üle soti sõidad.Loodan,et rattad lihtsalt tasakaalust väljas.
Ühesõnaga minu esimese Mercedes-Benz ost kujunes küll väga negatiivseks,eelmiste 2 bmw ja audiga mul küll sellised muresid ei olnud,et üks asi muudkui teise järel üles oleks öelnud.Mersuga pole veel 10000 km. sõita saanud.
Pole nagu eriti Mercedes-Benz viga kui sa ostad katkise, hooldamatu ja 7miljon kilomeetrit läbisõitnud auto. variant A. müü auto maha. B tee korda ja sõida järgmised 7miljon kilomeetrit.
Mnjah...ja mis selle jutu point peaks olema? Et ärge olge lollakad ja ärge laske omale kotti pähe tõmmata?

Üle ei vaadanud autot enne kui ostsid? Ma arvan, et Mercedes-Benz pole süüdi...sellest postitusest nagu jääb mulje et Mercedes-Benz jube s*tt auto ja bemm jube hea...?!
Vaatasin ja lasin ka paaril sõbral ja tuttaval ka vaadata aga neid vigu ei leidnud ka nemad,tosooli sai ka seal kontrollitud,seal oli see puhas.Kunagi sai raadil ikka korralikke proovisõite teha nüüd aga paarkümmend meetrit,tiirutad küll seal edasi tagasi aga üle 70 sisse ei saa.Ma ei üritagi öelda,et Mercedes-Benz jube sitt,huvitab lihtsalt kas kellelgi teisel ka on nii sitasti läinud ja mingi täis jama otsa koperdanud.
Ma küll ei kujuta ette mis moodi ma lepingust nüüd taganen,automüüja saadab mu kohe pikalt ütleb,et kaup on kaup,et ise lõkusid või ükskõik mida.Seaduse järgi ei ole ju mul mingit võimalust.
Ega kui proovid teist marki esimest korda siis ei pruugigi neid vigu leida või lihtsalt ei tea kust otsida...ajaga tulevad kogemused. Ja vaevalt, et müüa auto tagasi võtab, kui raha üleantud siis vso, auto on sinu raha on tema. Madis usu mind, kui sa hakkad peale käima, kohutusse kaevama jne, kulutad pigem enda närvirakke kui tema omi ja kasu sellest ei saa kumbki.
Kõigepealt proovi auto nimi õieti kirjutada algatuseks pealkirjas.
Karl Kirjutas:Kõigepealt proovi auto nimi õieti kirjutada algatuseks pealkirjas.

...ja kui see ülesanne on täidetud, siis järgmiseks vaata vali endale normaalne auto-ostu koht ehk usaldusväärne müüja. Ja kui oled auto välja valinud, ole palun nii hea ja lase SPETSIALISTIL (nt. silber või muu MB kogemusega sell) auto üle vaadata. Ja kui SIIS kukub masin lagunema, võid natuke ulguda teemal MB ja kvaliteet. Autid ja Pmw-d lagunevad täpselt sama moodi nagu sinu Mersedes, kui neid ei hoolda ja miljon seitsesada tuhat läbi sõitnud on.
Mõttetu teema.
Karl Kirjutas:Kõigepealt proovi auto nimi õieti kirjutada algatuseks pealkirjas.

Ja mis siis on,kui Mercedes kirjutan?
Eestis keriti teda 320000 km. 195000 km.selle sain teada tänu sellele,et üks sõbra tuttav ise kruttis seda.Eks need vead tõesti vist hooldamatusest tingitud ole aga selline asi ajab ikka närvi küll.
Diisel Kirjutas:
Karl Kirjutas:Kõigepealt proovi auto nimi õieti kirjutada algatuseks pealkirjas.

Ja mis siis on,kui Mercedes kirjutan?

Siis on kirjapilt korrektne, ei muud. Ülejäänud ütles Rauntz ja teised ära, kardetavasti sattusid ex-takso või lihtsalt trööbatud auto otsa.
Mina ei saa vaadata kui on Mersedes kirjutatud, riivab tundeid (: . Muutsin ära.
Hea, et ei ole Mercedes-Benz kirjutatud, see kõige hullem mõista üldse Mercedes-Benzi kohta...
Diisel Kirjutas:Ja mis siis on,kui Mercedes kirjutan?
ma kirjutaks hoopis perssseedes.
Selle kohta oli veel mingi ütlus, et vaata, kes on Su sõbrad ümberringi, saad teada, kes Sa ise oled...

See, et Sa ühe autoga persest said, ei anna küll õigust auto marki maha teha.. Kui mõni naine su peesse saadab, süüdistad kogu naissugu selles? (:
Eks terve maailm ole huiareid täis kõik.Teine auto oli mul Ropka autopoes välja vaadatud aga sealt julgesin veel vähem osta,neli tuttavt on ostnud ja kolmel on mootor juba saba andnud(mitte MB).Sain teada,et need mehed kerivad seal ikka megalt tagasi.
Ostes auto mootorisse ei näe,teen korda ja sõidan siis oma miljoni,maha ei raatsi ju müüa kui oled teda juba niipalju remontinud.
Keegi äkki oskab umbkaudse hinna öelda,mis see mootori remont maksma võiks minna.
Aga ikkagi - peale raadi ja ropka on veel olemas korralikke müügikohti ka. Ausalt. Enne tasuks ikka eeltööd teha, kui auto ära ostad. Ma valisin ise auto mitte hinna vaid müüja järgi, kes pakkus ka masinale garantii. See on ennast kuhjaga tasa teeninud, mis ma rohkem maksin...
Kuulge olge nüüd inimesed. Mehele ikka hirmus pann on müüdud.

Andke head nõu, kus remontida ja pärast võib õigekirja ja kalligraafiaga siin tegeleda.

Vanad soome pässid soovitavad et 94 alates kuni 2006 AMG mudeliten tasuks vahele jätta. Eriti uute mudelite esimesed tootmisaastad tasub vahele jätta. Mitte osta. Viidatakse Chrysleri kvaliteedile. Ise ei kommenteeri, kogemus puudub.
Virolainen Kirjutas:Andke head nõu, kus remontida...
Püha jumal, kus? Remonditöökojas ikka...Tartu omasid ma ei tea aga mõni seal kindlasti on...jõudu ja jaksu, et see Mercedes ikka korda saaks!
Karl Kirjutas:
Diisel Kirjutas:
Karl Kirjutas:Kõigepealt proovi auto nimi õieti kirjutada algatuseks pealkirjas.

Ja mis siis on,kui Mercedes kirjutan?

Siis on kirjapilt korrektne, ei muud. Ülejäänud ütles Rauntz ja teised ära, kardetavasti sattusid ex-takso või lihtsalt trööbatud auto otsa.
Oi kurja, kui siin keelepolitseid mängima hakata, siis tööd väga-väga palju. Mind näiteks häirib lihtsate eestikeelsete sõnade nagu VARIANT (=variant) jpm valesti kirjutamine rohkem.

Ei tasu kohe ringkaitsesse asuda, nokkima hakata ja vastulööki kambakesi andma, sest tegelikult ju näha, et inimene hädas ning vajab abi. Teadjaid mehi siin foorumis küllalt, aidakem siis teda!
Ok, vaikne nagu hauas. Äkki teeks miski nimekirja foorumi liikmete külastatud teeninduste kohta. Kommentaaridega. Asi väga lihtne. Ise olen käind kadakal Imre juures. Nii, mehed, naised ja töö asjalik, "tünga" hinnakirjas või töö kvaliteedis ei ole. Lausa vastupidi.

Aga, kui ma oleks miski 45 a. närvid läbi klaustrofoobik netifriik naitserahvas, siis tema juurde trepist alla minek, masina osade vahele, mis justkui kipuks riiulist kaela kargama... oooo ei julgeks. Nüüd see naisterahvas loeb foorumit ja saab teada et ikka väga hea koht. Võtab julguse kokku, pigistab pisikest mängukaru kramplikult jope taskus ja läheb. Ja saab hea üllatuse osaliseks.

Nüüd, võiks ju keegi mind täiendada, kas kuskil mujal kahh selliseid häid üllatusi leidub ja antud loo kangelase sellisesse kohta juhatada. Ei ole ju raske, ega hirmus. Näkku siin kahh ei taota. Nii et andke nõu!!
Tegelane vististi Tartust pärit ning sealsete kohtadega ei oska kahjuks aidata. Ise olen ainult sealset Silberit külastanud ning positiivselt üllatunud.
Lehti: 1 2