Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w140 parkimisandurid
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
kas need parkimisandurid kus kaks antenni tulevad tagurdades välja teevad mingit häält ka või on kusagil mingi nupp kust neid sisse lülitada.mul tulevad nad sealt välja küll aga ühtki piiksu ei tee,milles võib asi olla?:bash:
mb_w140 Kirjutas:kas need parkimisandurid kus kaks antenni tulevad tagurdades välja teevad mingit häält ka või on kusagil mingi nupp kust neid sisse lülitada.mul tulevad nad sealt välja küll aga ühtki piiksu ei tee,milles võib asi olla?:bash:

pane pasun otsa, ega sealt muidu piuksu kätte ei saa
kui sul on antennid, siis need on abiks tagaosa kauguse jälgimiseks, piiksu saad tõesti ainult pasunaga. parkimisandurid tulid vist alles 94 aastal, järelikult on sul vanem mudel.
kaido Kirjutas:kui sul on antennid, siis need on abiks tagaosa kauguse jälgimiseks, piiksu saad tõesti ainult pasunaga. parkimisandurid tulid vist alles 94 aastal, järelikult on sul vanem mudel.
kas see aeg mitte 06/96 ei olnud? tegelt jah, sedaanil tuli vist varem.
MBw140 Kirjutas:Eestis pole näindgi peale sedaani muu kerega w140. aga on isegi olemas tõepoolest ka universaal või pickup ja ka limusiin ja kabriolet w140.
ma ei teandki, et mul sedaan on... Eusa_doh

mis see on:
[Pilt: 800px-1992-1999_Mercedes-Benz_C140_01.jpg]
Kui Mareki pandud on sedaan, mis siis mul on, kabriolett või???? :-)

Sorry OT.
Karl Kirjutas:Kui Mareki pandud on sedaan, mis siis mul on, kabriolett või???? :-)

Sorry OT.
Sul on touring!
Kah Sorry OT.
Kui nüüd natukene topicus püsida siis selle piiksu annab juurde panna. Mina panin ette ja taha, salongis on ekraanid, mis väga sarnane originaaliga. Maksab kokku umbes 5000+andurite värvimine. Nüüd julgen palju rohkematesse kohtadesse autot parkida
tulevad tulevad, kui nad muidugi töötavadBig Grin
MBw140 Kirjutas:seda ei teagi kas 2 uksega w140 pidada sportautoks või ikka luksusautoks?
eks ta ikka 1 rinkapill ole. Badgrin
marek Kirjutas:
MBw140 Kirjutas:seda ei teagi kas 2 uksega w140 pidada sportautoks või ikka luksusautoks?
eks ta ikka 1 rinkapill ole. Badgrin


Siis vea end pühapäeval pärnu kaBig Grin
Pigem ikka C140..
küsimus sama asja kohta, kas neil varrastel eraldi kaitse ka on? otsisin aga justkui ei leidnud...
ei mitte pumba kaitse, vaid ma mõtlesin et äkki saab kuidagi eraldi ka neid välja lülitada...mõte oli et talveks need lahti ühendada, külmuvad muidu ära ja ega neist mingit kasu niikuinii suurt ple.
Mersuvend Kirjutas:ei mitte pumba kaitse, vaid ma mõtlesin et äkki saab kuidagi eraldi ka neid välja lülitada...mõte oli et talveks need lahti ühendada, külmuvad muidu ära ja ega neist mingit kasu niikuinii suurt ple.

No las külmuvad kui sa seda nii väga kardad, ega peale mitteväljumise suurt midagi ei juhtu. Teine võimalus andurite tagant voolikud lahti võtta ja "pimedad" ette panna kuniks vaja.